Eşime fake hesap kurup mesaj atim yazmistim zaten burayada daha fazla sinirim bozulmasin diye engeledim gitmiş ayni benim kulanici ismimde oda hesap acmiş beni neden engeledin felan diyor. Ben ona sevgiye ihtiyacim var yazdim oda ven sana sevginin koralini yaşatirim dedi nikah isterim dedim imam nikahi kiyarim resmi kiyamam dedi demek ben gercek yabancı olsam hemen evlenecek. Fırsatini bulsa aldatacak her gün güzel mesaj atiyorum ona 2 sat sonra cvp yaziyor bazende hiç yazmiyor. Ama o gün sabahtan akşama kadar yazişti eve bile gelmedi herzmanki satte aradim nerdesin gel dedimki geldi ben eşimin yüzünden kendimden nefret eder oldum kilom yüzünden hep şaka mabinda laf atar yılarımı versim ona 3 evlat verdim ona esim hasta bunu saklayarak benle evlendi onu öğrendiğimde bile kabul ettim durumumuz yokkende temizlige bile gittim temizlik şirketinin 6 kadin temizledikleri insat kalintisi evleri ben tek başima temizledim hamileyken bile çaliştim bumi karsiliğiherkes ne gerek var yazdin dedi 7 yıl önce benim temilik yaparak topladiğim ameliyat parami gidip bir kadina yatirmisti aff ettim töbe etti degişti adim kadar emindim artik yapmaz beni engeler simdi diye bekliyordum. Ama o yavsadı boşanmaya karar verdim artik ondan tiksiniyorum