0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (3,743 puan) tarafından
Ya arkadaşlar bebeğim 11 buçuk aylık bende yaptırmak istiyorum aklı ermeden  sana çok zor olur anlamazsın dilinden hemen iyilemesmez dio 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Millet daha erken yapıyor 2-3 aylıkken yapanlar var canm 
(3,743 puan) tarafından
Bende istiyordum 2 aylıkken ama o zaman virus vakalar acayip yüksekti bide bebeğim kuvezde kaldı cesaret edemedim şimdi yaptırayim diyorum işte
tarafından
Yaptır canm iyileşir hemen
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kız geç bile biz 4 bucuk aylık yaptırdık taöaö sordu ilk 3 gün ama çabucak iyileşti
(3,743 puan) tarafından
Canım bendr erken istiyordum ama vakalar çok yüksekti hastaneye bile çok zor gidiyorduk devlet kapalıydı eşimde özele para vermedi şimdide annem verecek parasını da öyle yaptıracam çok zor oldu mu yaa
(25,196 puan) tarafından
Valla çok zordu canım yavrum çaresiz bize bakıp bakıp saatlerce agladı fitil verdik ilaç verdik yok ilk günü atlattık öyle böyle. İkinci gün ağlamıyodu ama kremini sürerken kıyamet kopuyodu yine
(3,743 puan) tarafından
Yaaa bende ondan korkuyorum işte
0 oy
tarafından
Erken değil aklın varsa yaptır doktorlar zaten 2 ile 7 yaş arasında sünnet önermiyor. Bizim 20 aylık oldu bir ara kalkistik ama hareketli olduğu için lokalde durmaz dedik ozaman genel yaparız deyince genel istemedim şuan kaldı bakalım 
(3,743 puan) tarafından
Ben çok istiyorum yaptırmayi çok hareketlenmeden
tarafından
Evet yaptır canım az daha geçti mi çok zor olur lokalde durmaz genel anestezi de küçücük bunyeleri var hoş değil
0 oy
(791 puan) tarafından
4 aylık yaptrdm bezdeykn daha iyi birgün çok ağladı okdr 
(3,743 puan) tarafından
Yaa kıyamam ... Bende ondan korkuyorum işte kaç günde iyileşti
0 oy
(937 puan) tarafından
Zaten bir yaş ile altı yaş arası yapılmıyor ben on aylikken yaptırdım 
(3,743 puan) tarafından
Kaç günde iyileşti canim
(937 puan) tarafından
Valla iki üç günde iyileşti yani ikinci gün bile geziyor oynuyordu yaşını doldurmadan yap yoksa yapmazlar altı yaşını beklersin
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Doğduktan sonra hemen yaptiranda varki
(3,743 puan) tarafından
Eşim için erkenmis işte bende askere giderken yaptıralim daha iyi olur dedim
0 oy
tarafından
Geç bile olmus. 3 aylıkken en iyisi. Ne hareket ediyor ne acısını hatırlıyor ne durup duruken kurcaliyorm şimdi elini durup duruo atacak oraya ağrı hissettiği için 
(3,743 puan) tarafından
Ah ah bende o zaman çok istedim ama hep yasak vardı
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Sacmalamasin kucukkn hic ama hic bilmiyolar bn 40da yaptrdm bi gun agladi hemende iylesti 
(3,743 puan) tarafından
Benim bebeğim de hemen iyileşir mi 11 buçuk aylık ya
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Millet yenidoğan da yaptırıyor bizd istiyorduk nasip olmadı ne kadar erken o kadar iyi internetten oku eşine anlat 
(3,743 puan) tarafından
Evet bende çok istiyorum aklı ermeden hemen olsun diye
0 oy
(15,935 puan) tarafından
11ay erken değil bence ben 3-4 aylık olsun sünnet ettirelim diyorum daha 26 günlük minnosummm❤️❤️❤️❤️
(3,743 puan) tarafından
Oyy kıyamam rabbim uzun ömürler versin inşallah canım
(15,935 puan) tarafından
Amin insallahhh hepimizin evladını bağışlasın Rabbimmm
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Ne erkeni kzz geç bile kalmışın hareketlenmistir o artık iyce ben ,6 aylıkken yaptırdım dönmeye başladığından o bile bize zor oldu
(3,743 puan) tarafından
Bizimki emeklemiyo oturuyo bide dönüyor işte çok zor olacak biliyorum korkuyorum
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Geç bile kalıyorsun iyice aklı ermeden yaptırın sonra kız miznolur 
(3,743 puan) tarafından
Bende istiyorum erken olsun
0 oy
tarafından
Bence hemen yaptırın kuzum geç bile kalmışsıniz
(3,743 puan) tarafından
Evet bende geç kaldim düşüncesindeyim
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Valla canım benımki de 11 aylık eşimde korktuğu için hep bugune erteledik ama geçen hafta artık yeter ben yaptırcam sen istersen gelme dedım ve gıttım ınan daha oradayken iyiki oluyor dedım aklı eren çocuklar gördüm ortalığı yıkıyorlardı korkudan hem üzüldüm hem de oğlum o psikolojiye girmeyecek dıye sevındım. Doktorlarda ileri yaşları önermıyor hem iyileşmesi zor bırde organ büyüyüp sertleştıgı için doktorların işi zorlaşıyor cocuk zaten ayrı mız mız sorunlu oluyor hemen yaptır hiç düşünme biz 3 gunde iyileştik hamdolsun 
(3,743 puan) tarafından
Valla mi çok sevindim kuzum peki uyku düzeni bozuldu mu ilk gün nasildi
(1,297 puan) tarafından
Yok hiç uykusu değişmedi.. Eve geldık oynadı zıpladı uyuşukluk geçince ve ilk çişini yaparken çok agladı sonra ilaçları kullandıkça rahatladı tabı 3 gün krem sürünce agladı ama yapacak bişey yok okadarına dayandım mecbur
0 oy
tarafından
Daha iyi oluyor iyileşmesi ama çok sıcak 1 2 ay bekle derim
(3,743 puan) tarafından
Sıcaktan durulmuyor valla
0 oy
tarafından
Doktorların bize dediği niye kestirdiniz 7 yaşından önce birde corona zamanında sünnet nerden aklınıza geldi dediler şuan gene hamileyim 7 yaşında düşünüyorum bunda yaptırmayı 
(3,743 puan) tarafından
Sağlık açısından bile erken yapmak daha iyi diye duydum bende
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Zaten 2 yaşa kdr yaptırdı yaptırdı yoksa 5 e kdr yok canım hem neden erken olsun ne kdr erken o kdr iyi
0 oy
tarafından
hemen yaptirin 2 yasindan sonra yapmazlar suan da anlamaz gec bile kalmissiniz bence
0 oy
(953 puan) tarafından
Biz 2 yaşta yaptık genel anestezi ile girmeden öncesi ve sonrası çok ağladı yavrum esjmjn kucagindan inmedi.evde ise tam bir eziyettu bizim için .eşime ders olmuştur bir daha oglumiz olursa hayatta ertelemez ayaklanmadan yaptırır diye düşünüyorum.sizde yaptırın bence biran önce
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Zaman geçmeden yaptırın sonra daha zor olur

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 534 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 396 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.