Beş yıllık yuvamizi kaynanam uzun uğraşlar sonucu yıktı eşimle birbirimizi çok severek evlendik bn halada çok seviyorum benm kaynanam tam bir şizofreni kadın tam anlamıyla ruh hastası hiç acimasi vijdani yok evlendigimiz günden beri bizimle uğraşıyor daha 10 günlük evliyken beni arayıp oğlunu kötüledi oğlunun deli olduğunu kendisini dövdüğünü oglunun yüz kızartıcı bir yaşantısı olduğunu neler neler anlattı kaç canını kurtar hemen taksiye bin gel sana anlatacaklarım var vs. Vs.
Eşime bunu söylediğimde annemden önceden iki bilerzik almıştım borç onu şuan odeyemiyorum bu yüzden pislik yapıyor o iyi bir kadın değil onu engelle hayatım bizim yuvamizi yıkacak dedi
Sonra kaynanamla kendi aralarındaki sorunlar yüzünden iki buçuk yıl konuşmadı bizimde bebeğimiz olmuyordu çok zor uğraşlar sonucu bir bebeğimiz oldu ben hamile kaldım eşimle annesi o dönem barışmıştı eşimin annesi her yüz yüze geldiğimizde annemi kattı babamı kattı işte senin annen iyi ayak değil neler neler yani yaptiklari buralara sığmaz aşılama yöntemi ile hamile kaldım ben öncesinde de 3 amaliyat geçirdim
Hamileyken güya ben kaynanama gidip bu çocuk senin oğlundan değil demişim keza böyle birşey mümkün olamaz Allah'ta yukarda biliyor bana iftira etti eşim annesine çok düşmeye başladı sürekli evi terkedip aralıklarla 10 gün bir hafta sekiz gün annesinin evinde yatmaya başladı bebeğim yeni doğduğunda eş dost akrabaya bu çocuk oğluma benzemiyor ondan değil demiş benimde kulağıma geldi eşimle büyük bir kavga ettik ve boşanma davası açtık bosanmamiza son mahkeme kalmıştı eşim yalvardı yakardı ayaklarıma kapandi
Yuvamizi yikma annemi yuvamizdan uzak tutucam dedi bir yaşında bir oğlumuz var yuvamı evimi eşimi çok seviyorum eşimi affettim ve geri döndüm evimizi taşıdık başka bir semte telefon numaralarımızı dahi değiştirdik bir süre sonra kaynanam torunumu özlüyorum verin 15 gün torunumu seveyim diye bize yanasmaya başladı sonra olmadık bitmedik iftiralar hakaretler artık dayanamadım eşim sürekli annesinin evinde yatıyor en ufak kavgalarda gidiyor annesi ben evde yokken evime girip evimi kurcalıyor ortalığı birbirine karıştırıyor bebeğim 15 gün hastanede yattı ağır bir hastalık geçirdi iki kez havale geçirdi hastanede hastanede bana o üzüntümün arasında yapmadığını koymadı işte çocuğu sen hasta ettin bakamadın çocuğa
Hastaneye banyoya evden getirip astığı beş liralık havluyu hastaneye gece saat birde gelerek geri istedi en son dün ipler koptu eşimi nasıl doldurmuşsa elinde sopayla eve geldi bni dovmeye polisi aradım uzaklaştırma kararı aldım tabi ben özetle anlatıyorum bütün bunlar olurken bende susmadim hep ofkelenip sinirlenip hırsımı eşime yansittim annen şöyle demişti böyle demişti annesine küfür bile ettim çünkü artık sabır taşım çatlamışti eşimin annesinin nasıl bir insan olduğunu bildiği halde hala onu savunuyor olması bni çileden çıkarmıştı kaynanam bana bu yuvayı yıkacam demişti ve sonuç itibariyle dediğini yaptı