Iyi geceler guzeller
Kendimi anlatmaya calisavagim biraz lutfen sizde fikirlerinizi soyoermisiniz
Esimle ben universite ojurken tanistik gezdik tozduk baya egleniyorduk birlikte ben mezun oluncada evlendik
Hic calismadim calismama izin vermedi nekadar sacma ama bende kizmasin surat asmasin diye hic calismadim ayrica durumumuz gicte iyi defil surekli kira birikir faturalar odenmez ustume basima bisey alamam kit kanaat kizim var 5 sene sonra oldu simdi 1 yasinda onun ihtiyaclarini benim ailem karsilar cogunlukla
Giyimime karisir hep uzun tunikler dar olmayan pantolanlar giyymek zorundayim hem kiloluyum zaten ne giysem dar oluyor evlenmeden oncede istedigimi giyerdim ailem hic karismaz zaten abrtmaz bi pantolon tisort giyerdim simdi ona hasret kaldim
Cok pasif kaldim yaninda herseye boyun egdigum icin hic kendi istedigim birseyi yapamadim
Para olursa bazen gezeriz ama genelde olmaz cunku kendi isini yapmaya calisiyor ne sigorta var ne baska bisey
Seviyordum severek evlendim artik sevmiyorum diyebilirim kendisindende bi sevgi gormuyirum bi evde iki yabanci olduk cinsel hayatimiz ilk gunden beri hic hareketli olmadi bebekten sonrada ayda 1e dustu
Okadar cok sey yasandiki hangi birini anlatayim
Siz olsaniz bosanir ailenizin evine donermisiniz bisanirsam calisir cocuguma gul gibi bakarim
Yoksa yuva yikmak kolay degil der sabredermisiniz cabalarmisiniz