0 oy
835 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (556 puan) tarafından
Iyi geceler guzeller

Kendimi anlatmaya calisavagim biraz lutfen sizde fikirlerinizi soyoermisiniz

Esimle ben universite ojurken tanistik gezdik tozduk baya egleniyorduk birlikte ben mezun oluncada evlendik

Hic calismadim calismama izin vermedi nekadar sacma ama bende kizmasin surat asmasin diye hic calismadim ayrica durumumuz gicte iyi defil surekli kira birikir faturalar odenmez ustume basima bisey alamam kit kanaat kizim var 5 sene sonra oldu simdi 1 yasinda onun ihtiyaclarini benim ailem karsilar cogunlukla

Giyimime karisir hep uzun tunikler dar olmayan pantolanlar giyymek zorundayim hem kiloluyum zaten ne giysem dar oluyor evlenmeden oncede istedigimi giyerdim ailem hic karismaz zaten abrtmaz bi pantolon tisort giyerdim simdi ona hasret kaldim 

Cok pasif kaldim yaninda herseye boyun egdigum icin hic kendi istedigim birseyi yapamadim 

Para olursa bazen gezeriz ama genelde olmaz cunku kendi isini yapmaya calisiyor ne sigorta var ne baska bisey 

Seviyordum severek evlendim artik sevmiyorum diyebilirim kendisindende bi sevgi gormuyirum bi evde iki yabanci olduk cinsel hayatimiz ilk gunden beri hic hareketli olmadi bebekten sonrada ayda 1e dustu 

Okadar cok sey yasandiki hangi birini anlatayim 

Siz olsaniz bosanir ailenizin evine donermisiniz bisanirsam calisir cocuguma gul gibi bakarim 

Yoksa yuva yikmak kolay degil der sabredermisiniz cabalarmisiniz 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnce eşjnle bi bu rahatszliklarini konus derim.canm insanlar konuşa konuşa anlasirlar baktinki hala devam eduyo o zmn boşanmayi düşün bence. Ciddi konusma yap canm son kez bisey konuscam die basla.mesela boyle devam.ederse gidecegini herseyin bitecegini bilsin
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Illa şiddet aldatma şart değil boşanmaya bnce mutlu olmamak bile bi sebeb ama tabi ilerde pişman olurum dersen hic girişme hakknda hyrlisi olsun cnn bilemedim vla
0 oy
tarafından
Bence boşanmak yerine eşine dişini göster çalışmak istediğini onun kazandığının yetmediğini söyle baştan beri verdiğin tavizler kaldır giyim kuşama karışmasını yavaştan engelle tatlı dille anlat ama bunları kavga ile gitme 
0 oy
(146 puan) tarafından
Bence oturup bağırmadan sakın sakın derdini anlat böyle olmaz.boyle olur diye bn bunu yapmak istiyorum birlikte ne bilim içinden ne geciyorsa yuva yıkmak kolay ama yeniden yapmak zor heleki küçük bi bebek var oda ortda kalmasın Allah yardımcın olsun cnm 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 265 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde CrazyMomm (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 232 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Papatya43 (556 puan) tarafından soruldu

410,400 soru

12,342,852 cevap