0 oy
2,796 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
Aslında tanınmamak için farklı hesap açtım kurban olayım beni linclemeden akıl verin üzüntüden sutum kaçacak cok çaresizim ve konuya giriyorum:( yeni doğum yaptım yeni doğum yapmamam la beraber çocuğum memlekete gitmek istedi anaannesi ile çok isteyince bende yolladım ama keşke yollamaz olaydım:( 20 güne yakın kaldı memlekette bu süre zarfında oğluma birşeyler oldu deli divane evine donmek istedi  anneannesi ve dedesi bu süreçte istediklerini yaptı güzel vakitler geçirdi ama koy hayatı oraya buraya da gittiler geldiler neyse dedesi istiyor diye kaldığımız şehre getirdi oğlumu 2 gün oldu ama birsey vardi çocuğumda anneyim hissediyorum biliyorum birsey olmuştu bana anlatamadığı uzun yoldan geldi anne acıktım dedi hemen kalkıp ona kahvaltı hazırladım sofrayı kurdum anne ben yemicem yiyemiyorum dedi tamam oğlum dedim yol yorgunudur dedim o gün boyunca ağzına birsey sürmedi yorgunluktan diye düşündüm şu ile yasadi gün boyu neyse bugün oldu gün doğdu kahvaltı hazırladım tam yemeye kalkıyor çocuğa biesey oluyor anne ben doydum dedi bende ne yedin ki 1 lokma böle atmadın dedim ağzına anne lütfen zorlama dedi ona da eyvallah akşama doğru anne acıktım dedi hemen sofrw kurdum yemek hazırdı o an anne ben acıkmadım yiyemiyorum dedi ve ben o an anladım ki bu çocukta birsey war kahroldum oğlum dedim noldu sana ne yaşadın ne oldu yemeğe karşı oldun aksine soyle ki abur cubur aşığı olan çocuğum özellikle aldım dondurma dahil hayır diyemez normalde ağzına sürmedi ve çok durgun düşünceli benim çocuğuma ne oldu randevu aldım hemen yarın babası hastaneye götürecek bastıracak sağlık sorunu ile alakalı mı yoksa patolojik mi diye ne olmuş olabilir aklıma 40 tane kötü kabus geliyor kötü birsey mi yasadi aklımı kaçıracağim daha öncede böyle iştahsız çocuktu ama mutlaka 3 ög⁷nden 2 öğün yer meyve abur cubur her daim elinde kurban olayım.size bana akıl verin kime danışayım ne yapayım 

83 Cevaplar

0 oy
(2,502 puan) tarafından
cnm götrdnuzmu ne dediler
-Reklam-
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Ee doktora götürdünüz mu canm cocugunu ne oldu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu