0 oy
1,139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
....... .      ...

15 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Önclikle herşeyi fark edip  yinede evliliği seçen kesimden olmuşsun ve  şimdi yapılan herşeyi hak ettemdim diyorsun çünkü sadece eşinizi sevrek almıştınız  fark etmediğiniz bir nokta var ailesiylede evlenmiştiniz  her şerde bir hayır vardır diyelim burada konu kapatayım ve  size önerim sesizce ve birden çekileceksiniz mesafeyide koyup kendi saygınızı yitirmeyecek şekilde davranıcaksınız eşinzle bu durumdan dolayı polemiğe ,kavgaya, huzur kaçırma ,ortmlarından uzak durcaksınız laf atmakla hiç bir çözüme ulaşmazsınız çünkü karşımızdaki insan bunu anlayacak durumda değildir  saygılarımla❤❤
tarafından
Yaa çok teşekkür ederim. Sonuna kadar haklısın biliyorum bunu. Ama sadece eşime kiyamadigim içindi bu kararım . Ben yüzüğü atacakken annem engel oldu eşin için yapma dedi ve vazgcetim . Konuya gelecek olursak haklsin . Münakaşaya girmeye gerek yok sessizligimi koruyup sadece mesafe koyicam araya . Teşekkür ederim ❤️
(5,327 puan) tarafından
Rica ederim ne demek rabbim eşinle olan huzurunu mutluluğu daim etsin huzurunuza zarar verecek insanlarıda uzak etsin her kim olursa olsun karşılarında kendi saygınız yitirmeyin❤
-Reklam-
+1 oy
(8,139 puan) tarafından
Taa nisanliliktan başlamış işte bazı şeyleri görüp yol yakınken dönmek gerekiyo bence neyse bu laftan da bir şey anlayacalarini zannetmiyorum. Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir 
tarafından
Ben eşim için sustum . 1 yıl essek gibi çalıştı düğün yapmak için . Onun o zahmetine sevgisine kıyamadım . Yoksa çoktan bitmişti
(8,139 puan) tarafından
Sadece eş faktörü olmuyor evlilik öyle olsa ne iyi de işte aile de çok önemli bak simdi evlisin çocuğun var sinir stres sahibi yapmışlar ne kadar aile onemli değil eşim yeter dense de öyle olmuyor istisnalar haric
tarafından
Malesef evet şuan o kadar iyi anladım ki . Kimse bişey demedi anlatmadı . Bilmiyordum.  Evlendigim gibi de çocuk yspmicaktim yanlış yaptım ama napimbilmiyordum
(8,139 puan) tarafından
Sen de umursama artık onları görmezden gel yoksa bas edilecek tipler gibi değiller Allah yardımcın olsun
tarafından
Sokak çingeneleri gibiler valla .
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Anam sabahın 8i dur hele kiz :DD 
tarafından
Dün gece sinirden uyuyamadım valla
0 oy
tarafından
Cuk dıye oturmuş yavrum

İNŞALLAH üstlerine de alınırlar 
tarafından
Alınırlar canm. Pislikler ya nefret ediyorum artık
0 oy
tarafından
Canim yapılanlara karşı senin yazdigin çok hafif kalmis yanı ben olsam baya sert yazarim salaklar belki onlara yazdığını bile anlamicak
tarafından
Yok eşim de görüyor çok anlamasın dedim . Anlayıp arayıp bişey desinler diye bekliyorum .
0 oy
tarafından
Bu ıyı olmamıs yaptıklarının karsısında cok az bı yazı kalır
tarafından
Eşim görüyor diye yazdım bu şekilde . Eşim anlamasın diye
tarafından
Anladım canım ama ben yazsam daha kotu yazarım
tarafından
Eşim görmese zaten kötü yazacam. Eşime gizleyip atsam bile eşime atsalar eşim anlar çok kötü olur
tarafından
TM o zaman canım yeterli
0 oy
tarafından
Laftan sözden anlamayan whatsapp durumundan hiç anlamaz
tarafından
Anlatacam ben onlara artık . Çok sustum
0 oy
tarafından
Vallla ben senin yerinde olsam onlar ne derse desin hic umrumda olmazdı karşımdaki konuştukça ben baska bişeyle ugrasirdim sen cvp verdikçe onlar seni kızdırdıklarini anlayıp dahada kuduruyor sen takma onları onlar kudursun cnm
tarafından
Evet kizdigimi belli ediyorum ama çok alıngan bı yapım var . İstemeden de olsa hemen üzülüyorum kızıyorum . Onlara sustukça daha beter oluyorlar
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(717 puan) tarafından
Nisanlilikta gercek yuzunu gorduklerinde nişani atsaydin keşke
tarafından
Ben eşim için sustum . 1 yıl essek gibi çalıştı düğün yapmak için . Onun o zahmetine sevgisine kıyamadım . Yoksa çoktan bitmişti
(717 puan) tarafından
Esinle mutluysan onlar kaale alma umursama ben hep derim sevdiklerimin yaptiklari zoruma gider sevmedikleri hersey yapar insanoglu degil mi hic takma yokmuslar gibi davran ben oyle yapiyorm
tarafından
Yokmuş gibi davranacam . Haklsn . Eşimi seviyorum iyi biri . Onlar umrumda değil
(717 puan) tarafından
Yani onemli olan kendi evinde mutlu olman
0 oy
(615 puan) tarafından
Günaydın cnm.evt.malesef bazıları önceden belli ediyo ama eşlere kiyulmiyo dediğin gibi.madem anlasma akıntısı var uzak dur eşin sna diretmiyosa git git diye uzaklaş snde.kimse için kndini yıpratmaya değmez vlla
tarafından
Gitmicem . Kızım için ölüyorlar çok görmek isterlerse gelsin görsün ben gitmem artık
(615 puan) tarafından
Yani görmek isteyen kendi gelsin.
tarafından
Evet.
0 oy
tarafından
Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demisler canm bi b.ok anlamazlar allah yardimcin olsn
tarafından
Anlamazlar zaten biliyorum geberesiceler :/
0 oy
tarafından
Bence çok iyi olmuş 
tarafından
Gördü şimdi anlamıştır inşallah
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Anlayana tabu ama az bile olmuş bu soz
tarafından
Anlamıştır umarım . Gördü :) sonra sildim
0 oy
(783 puan) tarafından
Yukarda Allah var canım,  herkesinde kaynanasi kaynanalik yapiyor ucundan da olsa bende uzak durcam artik o yuzden onlardan uzak Allaha yakın ol daha iyi ..Sanmasinki kimse yaptiklarinin yanina kâr kalacağını iyilik yaparsan iyilik ,kötülük yaparsa da kötülük bulur insanoğlunu 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,370 soru

24,029,834 cevap

328,642 kullanıcı

...