+2 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde (3,739 puan) tarafından
Ben mutfaktan baslarim

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben önce hepsini toplarim tuvalet banyomu yikar toz alirim en son mutfaga giriyorm çünkü hem topluyorum hem yemek yapiyorum
(3,739 puan) tarafından
Arada bende öyle yaparım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani bi siralamam yok sanirim o an nerden eserse :)
(3,739 puan) tarafından
Oda iyimis:)
0 oy
tarafından

Yatak odasından başlıyorum. Eskiden salondan başlayıp yapıyordum ve bir türlü bitmiyordu. Perde, koltuk ve cam silme, tozları alma , süpür , sil. Birde salon büyük işi uzun sürüyor. Yatak odası daha az vaktimi aldığı için ilk orasını yaparım. Uzun süren yer yoruyor ve diğer yerlere fazla sabrım ve gücüm kalmıyor. Yatak odasının tozunu al camlarını sil. Süpür sil. Carsaflarini değiştir daha hızlı bitiyor. Zaten dip tarafta. Yatak odasindan başlayıp sırayla salona geliyorum. 

En son mutfağı bırakıyorum. Oranın da işi uzun sürüyor. Dolapları sil. Bulaşık makinasını boşalt yada doldur . Buzdolabının içini sil temizle atacakları at yine cam balkon yıkama .. 

Amaann kız anlatırken bile yoruldumm :D:D

(3,739 puan) tarafından
Bende okurken yoruldum:D
tarafından
Üşenmedim uzunca yazdım valla :D dahada yazacaktım tuttum kendimi. Hep sil süpür cam sil toz al hahahhaha aynı işi her yerde yapıyorum salon oda mutfak :D
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Önce o işi yapıcam diye kendimi hazırlamaktan ve ayağa kalkmaktan başlarım :D

(3,739 puan) tarafından
Ahaha :D sonra gerisi gelir elbet
0 oy
(671 puan) tarafından
İlk önce iki balkonu temizlerim ki rüzgar falan eserse içeriye toz gelmesin sonra oturma odası salon heryeri supururum toz alırım sonra Vileda yaparım mutfağa geçerim tezgahın üzerini toparlarim sonra banyo ve tuvalet ve sonra tekrar öğlen olur mutfak yine dağılır :)))
(3,739 puan) tarafından
O mutfak dağınıklığı hiç bitmez
(671 puan) tarafından
Aynen ya birgün kafayı yedirir o mutfak bana ya hadi bakalım :)
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Toplarım mutfağa geçerim mutfak biter süpürüp silerim 
(3,739 puan) tarafından
Analdim canim
0 oy
(53,246 puan) tarafından
oturma.odasi misafir odasi mutfak.yatak odasi supururum yine ayni siralamas.amutdak en son yerleri silerim. tuvaleti yikar dusa girerim
(3,739 puan) tarafından
Temizlik sonrası duş offf :)
(53,246 puan) tarafından
duş alamicaksam temizlik yapmam ☺️☺️cok terliyorum doğumdan sonra ustumde ter kaldi
0 oy
(7,438 puan) tarafından
İlk her yeri toplarım sonra süpürme silme işine geçerim en arkadaki odadan başlar sırayla gelir en son mutfağı yaparım çünkü temizlik yaparken mutfağa kesin çöp falan birşey getiririm o yüzden en son mutfak 
(3,739 puan) tarafından
Bazen beklenmedik yerden cikiyo çöp oda olmuyo
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Ben en önce balkon ve mutfağı hallederim sonra tuvalet ve banyo en son icerler kalır çünkü icerleri ilk temizlesem bu sefer pis yerden temiz yere cikiliyo 
(3,739 puan) tarafından
Evet orasida var
0 oy
(25,199 puan) tarafından
Ben en son mutfak en baş salon:D 
(3,739 puan) tarafından
Ahaha oda iyimis:))
0 oy
(1,352 puan) tarafından
Heryerden  çok tuhaf ama birden bitiriyorum mesela oturma odasını topluyorum birsen mutfağa gidecek götürüyorum kendimi mutfağı temizlerken  buluyorum ama öncelik misafir odası  anı bir misafir gelirse diye sonra mutfak
(3,739 puan) tarafından
Kendimi mutfağı temizlerken buluyorum lafına koptum:D

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneolmak. (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneolmak. (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
3 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensimibekliyorummm (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 988 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,728 soru

23,751,169 cevap

314,793 kullanıcı

...