+1 oy
1,288 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar bugun eşim izinliydi sabah ekmek almaya giderken 6 7 tane ekler 5 6 tane de makaron almıs seviyoruz diye herneyse kahvaltiyi yaptik eşim cıkti disarı traş falan olmaya bende kızlar adet oldugum için aşiri tatli cekiyor canim git gel git gel hepsini yemişim esimde aksaustu geldi cay yapmistim sordu tatlilari bana aç gözlu gibi hepsini yedim diyemedim kipkirmizi oldumm:(

44 Cevaplar

0 oy
(701 puan) tarafından
Eşim evde yokken ben hic bisey acio yemem bilmiyorum öyle alstm saklarim o da yesin diye yada beraber yiyince tadi cikar diye doğrudur insan adette cani tatli çekiyor ama ben müşkül de bile genelde yemiyorum :))
-Reklam-
0 oy
(7,613 puan) tarafından
Biraz ayıp olmuş insan alırken yemesini de hayal ediyor ama sağlık olsun afiyet şifa olsun sen onun yerini doldrursun (◕ᴗ◕✿)
0 oy
tarafından
Ne var kız bunda :))) hepsini yedim bitti valla, derdim iyi etmişsin avrat yarasın derdi o da :))) 
0 oy
tarafından
Ay kz ben ne yesem eşimede mutlaka ayırırım 
0 oy
tarafından

Yeni evlisin galiba <3

Biz 7 yıllık evliyiz aybaşına girince artık eşimin agizndaki lokmayi bile alır yerim. O da alıştı. Sende alışirsin :ermm::D

tarafından
3 yillik evliyim canim ama yine utandigim cekindigim seyler oluyor mesela aşkım diyemiyorum halen yuzune
tarafından
Kız aa olur mu öyle şeyler baya çekingensin galiba sen. Aşman lazm ama
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Ne zamndr evlisiniz ki bu durumun aranizda hic lafi olmamasi lazm..
0 oy
(9,529 puan) tarafından

Benim ki bisey demezdi çünkü kutu bitirmisliim var tatlı sevdiğimi bilir:)

Ama ekler doyurucu biraz kız hadi diğeri biter de hiç yemedi ise bi tane biraksaymissin

0 oy
(1,502 puan) tarafından
Benimki olsa sormazdı bile zaten yediğimi bilirdi ahshshhs
0 oy
(775 puan) tarafından

Hepsini yedim gel beni ye deseydin :D

0 oy
tarafından

Utancin bu olsun kız boşver afiyet bal şeker olsun 

Yarın git sen al sürpriz yap adama :P

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ee olabilir nolcak ki :D 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Kız boşver millet neler yapiyo da utanmiyo:D
0 oy
tarafından

Aman aynı evin içindesiniz ayni yuvayı paylaşıyorsunuz ha sen yemişsin ha o yemiş canim:DAfiyet bal şeker olsun hiç de utanma bi daha alsın❤☺

0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ohooo ben neler neler yiyorum eşimin getirdiği. O da mutlu oluyor. Emin ol eşin de mutlu olmuştur :)
0 oy
(201 puan) tarafından
Ne utanıyon kız git yine al bu defa çok afiyetle doya doya yiyim de 
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Git gelde hepsi yenirmi kiz ☺☺☺☺ şeker komasına girer insan  
0 oy
(718 puan) tarafından
Ben bunu hep yapiyorum odaa bitti diye aldigini asla sormaz :)cnku iştahi sifir bekleyince bozuluyor baktm olck gibi degil bnde yiyorum banada Raabim 10 kaplan istahi vermis utanma ya o senin eşin :)
0 oy
tarafından
Kız postunu okudum gece gece esimi ekler almaya gonderdimki bir tane pastane açıkmış ama ondada yokmuş sansima :D sabahi bekliycem ve bende hepsini yiyip eşime bırakmayacagim ;D hahaha
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Kız nolcak sanki utanacak ne var tekrar alsaydınız 
0 oy
(813 puan) tarafından

Ay bende bişey oldu sandım başlığı görünce :D

Ne var bunda canım ben adet olurken bir tepsi tatlı yapsam gidip gelip bende yerim hepsini afiyet olsun boşver :) eşinede söyle ama tatlı krizim geldi yedim kusura bakma diye 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,053 göst.
19 Haziran 2022 Aile kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 374 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 457 göst.
0 oy
5 cevap 550 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (69 puan) tarafından soruldu