0 oy
849 göst.
Aile kategorisinde (59 puan) tarafından
Kizlar kocamla aynı fabrikada çalışıyoruz ancak beni hiç sevmiyor kiskanmiyor ilgisi sıfır bazen yeni yakışıklı erkek işçiler benimle çalışıyor hicbiriysle konusmasam bile onun umrunda değil sevilmedigimi hisediyom her 6 bin kaynanama para veriyorum neyse kızıma bakıyor oda ona anlattım oda diyor onu. Huyu öyle babasida öyleydi ne bilim 2 yıldır evliyim BUgun ONUNLA EVLİLİK YILDÖNÜMÜ M O BUGUN HASTAYDI EVDE TEKkti onun için işten erken ayrıldım geldugimde beyfendi çıkmıştı dışarı gezmeye umrunda bile olmadı sanki gözleri beni asla görmüyor ben 18 yaşındayım oda 26 yaşında küçük yaşta evlendim o zaman da ilgili değildi eski sevgilisi de aynı fabrikada Allah var zararı yok ama eski sevgilisinden daha güzelim çok sesiz sakin biriyim bir dediğini iki etmedim maaş kartım da onda daha ne istiyor bu s a l a k anlamıyorum benimle asla konuşmuyor kısacası sevmiyor beni hiçbir şey hayal ettiğim gibi olmadı ne diyiyim.

22 Cevaplar

0 oy
(946 puan) tarafından
Gençsin ama cahil olma be güzelim. Kendini heba etme daha çok gençsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen kendini adama köle etmişsin... Bı duruşun olmalı sende ondan Uzak dur görmemezlikten gel ağır takıl o koşsun peşinden hiç umursama giyin suslen puslen ama hiç te yüz verme ona maaş kartıni da al ondan ...bune  böyle kendini paspas etmişsin

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 795 göst.
19 Aralık 2020 Aile kategorisinde Poncikhanim (1,578 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 513 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Keremalimm (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 866 göst.
0 oy
12 cevap 359 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,639 puan) tarafından soruldu