0 oy
617 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
adamın karısı kayınpederiyle berabermiş 20 yıllardır..5 çocukları varmış 2 çocuk da kayınpederdenmiş..adamın annesi öğrenince komaya girip ölmüş ve herkes de biliyormuş adama söylememişler..hep gurbetteymiş adam çalışıyormuş.bir misafirliğine gittiklerinde öğtenmiş adam da

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende gördüm gezinirken normalde Didem arslanı izliyorum ama bugün ece üneri izledim bu konuyu görünce böyle konular gördüğüm zaman önce Bi şaşkınlık yaşıyorum daha, sonra rabbim bize kınadıklarımızı gördüklerimizi yaşatma önce evlatlarımıza sonra bize akıl fikir ver diyorum Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın çok tramvatik Bi durum ben direk çoçuklsrı düşündüm bu çoçukların aklı yettiği zaman psikolojileri nasıl olacak acaba diye 2 tanesinin dedesi babası diğerleri şüpheli nasıl olur Allahım sen şaşırtma çok üzüldüm çoçuklar ve adamın durumuna :(
tarafından
amin cnm Allah şaşırtmasın..ben de izlemem böyle programlar ama denk geldim başlık görünce merak ettim adamı dinledim annesi komalık olmuş ölmüş bu yüzden daha ne olsun..çocukların 5nden de şüpheli dna istiyor..ve bunu herkes biliyor kadının ailesi bile kendi kardeşleri falan..yardım istemiş adam babandır birşey olmaz demişler ya ve 20 yıl nasıl farketmedi bu adam..çocukların doğum tarihiyle hamilelik tarihini hiç mi hesaplamadı ya
tarafından
Ah belki de aklına gelmemiştir canım kim düşünür emanet edip gittiği birisinin böyle bişey yapacağını :(
-Reklam-
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Allahın cezaları diyecek hiç bir şey bulamıyorum Allah bildiği gibi yapsın bunları 
tarafından
her geçen gün yeni pislik iğrençlik çıkıyor ortaya herkese şüpheli bakıyoruz
(3,833 puan) tarafından
Öyle valla artık bizler için değil bizim çocuklarımız için üzülüyorum nasıl bi dünya kalacak yavrucaklarımıza
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Adam misafirlikte değil gece tuvalete gitmek için kalkmış eşini ve kendi babasını bir odada görmüş orda öğrenmiş ilk sonra baska aile fertlerine sormuş 
tarafından
misafirlikte diye anladım çünkü eşi ve çocukları ayrı odada babası ayrı odada kendisi de salaonda yatıyormuş tuvalete gitmek için kalyığında ışığı açık görünce girmiş odaya ve görmüş yani..akrabalar da biliyor ama babandır birşey olmaz demişler
0 oy
tarafından

Ben o çocuklari düşünemiyorum...

Adamdan olan çocuklar dededen olanlara kardeş mi diycek yoksa amca veya hala mi diycekler.

Hala veya amca olanlar yigen mi diycek kardeş mi 

Adam onlara kardeşlerim mi diycek ya bu nasıl birşey yaa 

Ayyy bu igrenclige dayanamıyorum Allah'ım iflah et bunları bu nasıl birşey hadi koçanı aldatiyorsn başka biri mi kalmadı kalkıp ay dilim almıyor soylemeyi
0 oy
(135,420 puan) tarafından
Nerde olmus bu olay kiz
tarafından
tam bilmiyorum cnm ama kayınpeder ağrıdaymış

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 419 göst.
4 Mart 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrym♡♡ (398 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 125 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mila01 (93 puan) tarafından soruldu