0 oy
968 göst.
Diğer kategorisinde (594 puan) tarafından
Kızlar şimdi benim Almanya'dan misafirim geldi ev sahibi ama çok samimiler eşimle bayan kendisi 1 çocuğu var ama bekar yani. Haaa böyle de yazdım yanlış anlaşılsın istemem eşimle abla kardeş gibiler. 2 gündür burda sabah dışarı çıkarız akşama 10 11 anca evde oluruz benim çok fena ikizlerim var gün içinde beni bitiriyorlar resmen. Akşam geldik eve heryere koşmaya calisiyorm bı yandan çocuk bı yandan yemek asla birşeyin ucundan tutmaz tutmasın da istemem havalı parasıyla konuşan ay ben yapamam bunu edemem diyen bı tıp ama seviyorm yani sıkıntı yok benim için bundan yana da nede olsa 1 ay kalıp gidecek. Bısürü pazar alışverişi yaptık heryer doldu fındık almıştık pazardan çekmeceye koydum ablam bak canın çekerse yeri burası diye söyledim eşim atlayıp diyor ki canı çeker se yeri burasi değil canın çekerse istesin götür ver diyor neyse bozuldum biraz sonra bana yanında diyorki  boş durma sarmalar dolmalar ağır menüler yap herzaman kilo alsn burda. Ve asla bana karsi böyle naif biri değil çok üzüldüm zaten çocuklar ev işi yemek yetmiyor Muş gibi mutfaktalar onu ver bunu ver şunu getir resmen hizmetçi gibi hissettim kendimi vaayyy be paran oldu mu paşa sin valla nefret ettim resmen deniz yanıbaşımizda gideriz evin hertarafi batar herşeye ben koşarım zaten. Denizden sonra çocuğunu yıkamaz bile o derece bı usengen misafirim var asla uğraşmaz o önemli değil gerçekten benim için benim için sorun olan eşimin söyledikleri. 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Abla kardeş ayağı g*t ayağı malesef neler neler görüyoruz hem 1 ay ne işi var vallah sonunda yanlış birşey olursa da suçlusu sensin canım sen neden kabul ediyorsun hem eli ayağı bir yerine mi kaçmış kalmasını biliyorsa kendi yemeğini kendi koysun eli şeyinde oturmasın kocana da diyemedin mi az ye de kendinize hizmetçi tutun diye.. bırakın bu iyilik melekliğini herkesi kendin gibi iyi kalpli zannetme bu devirde babana bile güvenme... 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle şeyleri okuyunca hayret ediyorum. Hala şu devirde yok abla kardeş sıkıntı etmiyorum gibisinden düşünen ve bir kadını rahatça evine alabilen ne diyeyim Allah akıl fikir versin sonra o kadın kıymetli olur böyle ahkâm keser adam
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Eşini çek köşeye kim olursa olsun yanında seni böyle azarlayamayacağını emrivaki konuşmayacağını senin zaten misafine en iyi şekilde hürmet göstereceğini ama onun bu işe karışmasının yanlış olduğunu söyle konuşmadan hiç bişey çözülmez canım güzelce izah et hissettiklerini
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Kuaura bakmayında namahrem bir akdın veya vir erkek 1 ay kimsenin evinde kalamaz  ablası değil bacısı değil dinde baldız kayın birader bile namahrem ken el kızı hayli hayli namahrem sen her ikisinin kalbini açıp baktın mı abla kardeş diyorsun şahsen ben bukadar eziywte lafa gelemem heleki yedi yabancı ise 
0 oy
tarafından
Bir de haksiz olabilirim diyosn kendin bile konduramiyosun ki biz sana ne diyelim? Gorunen köy kılavuz ister mi bacım kadin durduk yere sizde niye kaliyo bi b.ok var ki geliyo iftira atmak istemiyorum ama devir cok kotu ben asla asla kabul etmezdim degil 1 ay bi kac gun bile kalamaz kiraciysam bedava oturmuyorum sonucta. Evinde oturuyorum diye hizmet etmek zorunda degilim. Esin adam olsa o laflari edemez kusura bakma da sen de bu kadar saf iyiniyetli olma koy ikisini de kapinin önüne siktirsin gitsinler
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bi kere akraba değil bi şey değil yabancı sonuçta ve kalması caiz bile değil eşinin olduğu evde nasıl 1 ay kabul edebiliyorsun aklım almıyor 
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Kuman mı o kadın cok ozur dilerim ama buyuk geken kucuge hizmet ettirliyor gibi boyle birini sevemszdin sömürücü bu kisi  

Ayrica erkeklede bu kadar samimi olunmaz kim olursa olsun. 1 ay kalmasida  enayilik yani ne alaka ev sahibiyse sahipligini bilsin . Sen boyle kimseye hayri olmayan birini seviyorsan helal ne diyim 1 ayi birak. 3 gun olunca artik insan evden biri gibi hisseder kendini mahcup olmamamk icin temizlik yapar yemek yapar. Ben 1 gun kalirim esimin. Kuzeni de onun 3 cocugu var o cocuklarla cirpinirken ben 3 cesit yemek bide pogaca yaparim baylir. Cocuklu insana misafir gidilirse yardim gerekir kim olursa olsun . Bu yüzü siz vermissiniz. Esini ev sahipligi baska ev de kalmasi baska ben onun hizmetcisimiyim diye hesap sormalisin bu kadar verici olmayin böyle sömürücü insanlara yaslaninca yipraninca  bakmiyorlar kocalar kendini yiprattiginla kaliyorsun
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Canim burda senin eşinle problemin . Eşin ters biirisi sanırsam
0 oy
tarafından
Ya siz ne kadar fedakâr insanlarsiniz böylelerini gördükçe kendimi sorguluyorum vallahi ben akrabalarımizi bile iki günden fazla ağırlasam zor gelir eşimle kötü olurum kesin akraban bile değil bir yabancıya kendi evinde hizmet edip eşinden onun için emir aliyorsun neden bu kadar tahammüllüsunuz 
0 oy
(496 puan) tarafından
3 günden fazla kalanı misafir saymam ben ne öyle kuma gibi hiç mi özeliniz yok sizin . Bi bahane bul gönder nerde istiyosa kalsın . Ayda yılda bi arkadaşım gelir tesettürlü mahremiyete önem veren eşim rahatsz olmayalım diye annesine gder kalır bir ay nedr yani 
0 oy
tarafından
Kabahat sende canım ne işi var elin kadınının sende hemde bu  devirde ! abla kardeş diyorsun ama öyle bir devire denk geldik mi maalesef baba kız, abi kardeş bile ilişki yaşıyor kaldı ki 1 ay sizde kalacak ve o eşin nasıl bu kadar yalakalık yapıyor el kadınına ya resmen seni hizmetçi gibi görüyor ona de gitsin taptığı bu kadına hizmetçi tutsun 
0 oy
tarafından
Kendin etmişsin sen bacım ne alaka bir ay gelecek hizmet edeceksin ben asla yapmam yapana da kızarım kesinlikle. Hele ki o kocan olacak yaratığa ne demeli madem çok değer veriyo misafire kalksın kendi koysun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 341 göst.
0 oy
10 cevap 332 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde asminim09 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 941 göst.
0 oy
7 cevap 514 göst.
3 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryem 04 (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler