0 oy
1,647 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Özür dileyerek bu başlığı atıyorum. Eşimle dün gece tartıştık aslında tartışmada sayılmaz. Şöyle başlayım. Oğlum lavaboda diş fırçalarken oyun oynuyordu sinirlendim bu konuda öğlen konuşmuştum seninle dedim oğluma. Sonra kızdım yatağına gönderdim odasında kızmaya devam ettim neden hiçbirşeyi anlamıyorsun seninle güzelce konuşuyorum olmuyor ne istiyorsun felan diye bayağı kızdım (linç etmeyin hemen) herşey üst üste geliyordu yoruluyordum artık birde bebeğim var arkadaşlar neyse eşim yatağından çıktı oda oğluma bağırmaya başladı bıktık senden felan diye bende ona bağırdım ne yaptığını sanıyorsun diye beni sakinlestirecegine birde tuzbiber oluyorsun falan filan kızdım bayaga arada da Sen nasıl bir insansın felan demeye kalmadı kendine vurmaya başladı yaptığın hareketlere bak ya diyordum çünkü yaptığı şeyler çok saçma geliyordu  sonra eşyaları kırmaya başladı bağırmaya başladı delirttiniz lan beni delirdim artık falan diye. Komşular aldı götürdü onu ama biz maf olduk resmen hele çocuklarım çok korktu. Pişman olmuş özürler diliyor yapmayacağını söylüyor ama ne yapacağımı inanın bilmiyorum bana bir akıl verin nolur

29 Cevaplar

0 oy
(3,546 puan) tarafından
Adama niye kızdın ki.. Onu anlamadım.sen kızarken çocuga savunss o çocuk daha beter olur. Demekki oda bunalmış ki biraz söylenmiş. Kaş göz işareti yapıp yollasaydın. Hep canımla cicşmle de büyümez ki bir çocuk. Tabiki arada kızmalar olacak.. Sürekli sürekli de olmaz ama arada da kesin bir dille yaptığının yanlış oldugunu anlatmak gerek. Valla baş gelinmiyor sonra. Hele birde erkek çocugu. Valla sokaga bir çıkıyorum afedersin 13 yaslarında çcocuklar agızlarında küfür ile sokak sokak geziyorlaer.gece gündüz fark etmiyor. Bırazds otoriter olmak laızm. Al eşini karşına ben konusurken sen savunma ama sende bağırma de. Duymazdan gel de. Benim eşim bana karışmaz ama kızmaxda kızlarına. Ben bağırır çağırırm. Ecik de bağırmayınca baş gelinmiyor valla. 
(30 puan) tarafından
Aslında hiç bağırma olmasa keşke ama anlık sinir patlamasi oldu işte başka birikimler vardı ıçimde bunun çocuğumla alakası yok dolmuşum sanırım oda çocuğa denk geldi eşime bu konuda hak veremem çünkü beni sakinlestirip dur ben konuşayım çocukla demeliydi ama uykusundan kalkıp tuzbiber oldu şimdi bu adama evet kocacığım haklısın ağzına sağlık iyi mi yaptın diyeyim yani. Bir evde bir insan sinirliyse diğeri sakın olmak zorunda yoksa sonucu böyle oluyor
-Reklam-
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Çocuklara yazık bebeğin var diye büyük olana kizman normal mi sinirlerin yıprandı diye öfke kontrolun kalmıyor sende eşinde tedavi olun.
(30 puan) tarafından
Başka birikimler vardı bir bahanem yoktu merak etmeyin başka yere saptırmayın lütfen
(1,242 puan) tarafından
Nereye saptırma yaptım öfke kontrolü nuz yok cevap verme stilinden belli doktora gittiğinizde size bunun gibi ne sorular sorucak ne yapcan onada mi saptirma diyeceksin olan ortada sen söyledin biz değil . Bağırarak mi büyütmek istiyorsun kontrolü bağırarak mi ele almak istiyorsun annecim lütfen le mi ?
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Tedavi olmazsa affetmeyeceğinizi söyleyin. Herkesin iyiliği için yapsın bunu. 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Tedavi olmazsa affetmeyeceğinizi söyleyin. Herkesin iyiliği için yapsın bunu.
(30 puan) tarafından
Bunu kesinlikle arkadaşlarımızla da oturup konuştuk kesinlikle gidecek başka çare kalmadı
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Her zaman mı bu şekilde öfkesini kontrol edemiyor
(30 puan) tarafından
Evet sinirli bir insan bu büyük bir öfke patlaması oldu
0 oy
tarafından
Linç etmek için söylemiyorum canım ama çoçuğuma o şekilde davranman çok kötü çok üzücü çünkü o daha çoçuk yaptığı şeyde ters bişey yok asıl her şeyi düzgün yapıp bizim istediğimiz gibi olursa sıkıntı bence çoçuk bu durumdan çok etkilenmiştir hem annenin hem babanın ardı ardına onun yaptığını beğenmeyip bir de babanın o halini görmesi bunlar çoçuklara travma bırakabikecek şeyler tamam sabrımız taşıyor bazen ama çoçuğun yaptığı şeyde ben bi yanlışlık görmedim ben 20 yaşımdayım şu an hamileyim anne olacağım ama ben bile hala bazı şeyleri oynayarak yapıyorum bazı şeyleri oyalanarak yapıyorum bazen canım yapmam gereken şeyleri yapmak istemiyor yani o daha çoçuk demek istediğim yaptığı gayet doğal bişey bırak oynasın kısıtlama kötü Bi alışkanlığı olmadığı zamanlar bunlar çok doğal çokts güzel şeyler sen diş fırçalarken oyalanma diyosun ama belki o oynarken yaptığı için dişlerini fırçalıyordur sen böyle kızıp bağırıp çağırırsan o çoçukta ilerde kaygı korku ve özgüven eksikliği olur yaptığı hiç bir işi beğenmez şöyle mi yapsam böyle mi der sürekli emin olamaz yani bu olayda baba da suçlu sende bir an önce oturup o çoçuğa bugün mükemmel Bir gün yaşatın ki mazakalanda götürün ya da çoçuk olduğunu bildiği Bi yere sizin gözünüze bakmadan korkmadan eğlenebilecdği bir yere unutsun  yaptığınız tramvatik olayları

Eşinizle sizi de aynı kusurlu buldum canım ikiniz de aynı şeyi yapmışsınız suçlu ikinizsiniz senden önce çoçuğuna özür dilemeli sonra gelip sana olayı komşulara kadar duyurduğu için özür dilemeli

LİNÇ ETMEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN GAYET SAKİN Bİ ŞEKİLDE YAPILMASINI DOĞRU BULDUĞUM ŞEYLERİ SÖYLEDİM 
(30 puan) tarafından
Yani şu ki yaptığım şeyle övünmüyorum asla çocuğuma kızınca bende üzülüyorum her anne gibi. Bir takım birikimler vardı evet denk geldi insanım sonuçta taş değilim ama anlık bir olayımı anlattım başka yerlere saptırmayın lütfen
tarafından
Ben kızamazsınız demedim olabilir insanlık hali benim annem de bizi böyle büyüttü ama demek istediğim şey çoçuk laftan anlamaz diye boşa demiyorlar adı üstünde çoçuk bırakın oynayarak oyalanarak yapsın her şeyi benim mesela boyum uzundu ailem dışarda yaşıtlarımla oynarken kocaman kız oldun oynama artık gibi sözler söylerdi ben 11 yaşında oyun oynamayı bıraktığım için diyorum bırakın yapsın oynayarak ya da oyalanarak yaptığı için kızmayın diyorum yoksa herkes kendi çoçuğunu yetiştirebilecek kapasitede ama siz oynarak yapıyo diye devam ettirirsenşz o çoçukta ilerde içe kapalılık ve özgüvensizlik olur bir iş yaparken acaba doğru mu yapıyorum diye düşünür ben şu an öyleyim ailem bana yapma etme derdi ben şu an yaptığım şeylerin doğru olup olmadığı arasında kararsız kalıyorum yoksa benim ailem de kötü yetiştirmedi
tarafından
Dediğim gibi de eleştirip linç etmedim benimde başıma gelen ve aklımın yettiği şeyleri sizle paylaştım
(30 puan) tarafından
Valla kısa olarak( oyun oynuyordu) yazmışım içeriğini pek yazmadım yani neyin nasil olduğunu uzatarak yazmak istemedim. konu burada çocuğum değildi ama herkes anlamak istediği gibi anlayıp yazmış. Valla direk eşimin olayını anlatsam katıl felan denilirdi sanırım yanlış anlamayın şahsınıza yazmıyorum genel olarak yazıyorum sıkıntımı paylaştığım için pişman oldum herkes bir yere çekti
0 oy
tarafından
Laftan anlamıyor diye bu kadar kızıp bagirdiginiz  için kaç yaşında allah aşkına banyoda suyla oynar o çocuk tuvalete girer tuvalette oynar sofraya oturur yemeğiyle oynar çocuk bu ya ona her şey oyun yeri gelir s.car b.kuyla oynar neyini bu kadar abartıyorsunuz koca nin sınır krizi geçirmesinin sebebi çocuk değil sensin tahammülsüz ezik sıfır özgüvenli çocuklar yetiştiriyorsunuz sonra onlarda gelip bizim çoluk çocuğumuza zulm ederek kendini ispatlamaya çalışıyor biran evvel gidip yardım alın psikolojik tedavi olun o yavrularinda geleceğini kurtarın 
(30 puan) tarafından
Pardonda neyin kinini kusuyorsun sen kendine gel anlamadan yargılamazsın anneyim cocuguma işkence etmedim biranlik olayı nerden nereye bağlamışsın ve kadının kadına yaptigi şiddet de bu olsa gerek sende yardım al be cnm ihtiyacın belliki
tarafından
Kimseye kin kustugum yok bence sen biran evvel kendine gelip gözünün önüne çocuklarına baksan iyi edersin
(30 puan) tarafından
Iki evladimi kaybetmiş bir anneyim ben senden daha iyi bakıyorumdur emin ol.  Bir olay nereden nereye bağlandı vay be. Nasıl insanlar var anlamiyorum her olaya yorum yapıyorsundur sanırım kendini deşarj etmeye çalışıyorsun. Kaç gün geçti ugrasamiycam seninle
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Ben kızsam eşim kızma der eşim kızsa ben kızma derim
(30 puan) tarafından
Işte çocuğun yaptığı şeye göre değişiyor ama anlaşmalı olmalı mutlaka ortak kararlar verilmeli kesinlikle evde sevgi saygı şart

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 800 göst.
0 oy
4 cevap 413 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 321 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 334 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ilaydarabioz (202 puan) tarafından soruldu