Kızlar ben o kadar zorluk cekicem bana iftira atan , bizi ayırmaya çalışan kaynanamın gönlü olsun diye onun dediğini koyacakmisim Allahım ya .
Ne dedi peki kaynanan ben onu merak ettim
Kız benimkide öyleydi ya bir kap yemek getirmislugi yok kattığım isme taktı 2.5 yaşında kızım ismini bana inat doğru söylemiyor neymiş anlamı iyi değilmiş sanane sen ben doğum yapınca hastaneyi başıma yıkan kadın ne hakkın var söylemeye sırf ben bu ismi kattım diye söylemiyor ama bakıyor benim umrumda değil başka şeylere sarıyor kaç defa dedim adı benden soruluyor sana ne oluyor okadar beni seviyorsun ya hesaba çekilmemi istemiyorsun etrafımdakiler niye ismini doğru söylemiyor diyince aman boşver ayda yılda bir görüyor içinde kalmasın desin diyorum eltim kaynanama önümde dediki ya kadının umrumda değil bu kadar zorlama kendini
Bak beterin beteri var, arkadaşımın kayınvalidesi illa benim dediğim ismi koyacaksın çocuğa dedi, kız da kabul etti ama yanına kendi istediği bi ismi de ilave etmek istedi haliyle, kadın vay efendim tek benim dediğim adı nasıl koymazsın diye bayıldı
1,496,469 soru
24,445,681 cevap
353,643 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın