0 oy
1,202 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından

Kızlar  bebeğim 2 aylık alerjisi var.ne alerjisi olduğunu bilmiyoruz.cok ta gazlı bir bebek .ustelik ben kahvaltıda domates ekmek akşam.yemeginde sade makarna yiyorum çocuk gazda  mahvoluyor. Doktor süt alerjisinden şüpheleniyor diye süt ürünleri, süt yoğurt tereyagi vb.yemiyorum,yumurtada yemiyorum, et tavuk kıyma da capraz alerji nedeniyle yemiyorum, kuru baklagil gaz olur  diye yemiyorum, makarna da da yumurta vae diye yemiyorum.bildiginiz acım. Rüyalarımda yemek görüyorum. Ne yicem ben kızlar ya.bebegim çok gazlı.damla veriyorum yetmiyor gece 3 te fitil veriyoruz onu da iktiriyor, çok üzülüyorum, üzüntüden dişlerimi skiyorum,dislerim agriyor.:((( ne yeyim ben tavsiyeniz var mı? 

24 Cevaplar

0 oy
(8,314 puan) tarafından
Doğrusu ben her şeyi yedim. Hiç gaz olacakmış diye problem etmedim. Her türlü gazı oluyor zaten bir bebeğin
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
Çocukların hepsi bir olmuyor maalesef bazı bebeklerde alerji ve iç gaz oluyor biz her damla her ilacı kullandık oğlum morariyordu ağlamaktan uyumuyordu 40gunluktu bubles şurup kullandım her emzirme sonrası inanirmisin bu kadar gaz nasıl olur bu çocukta dedim uyurken gaz çıkarıyordu ve rezene içiyordum bende alerjik olsa vücudunda kirmiziliklar olur iç gazı her doktor anlamıyor malesef doktoruna danışıp kullan 1 çay kaşığı sabah ve akşam içeriği tamamen bitkisel
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Sen beslenemiyorsan sütün de olmaz seninde vücudun bitkin düşer vitaminsizlikten anne sütü önemli evet ama sanada bebeğe de yazık mama vermeyi dene durumun müsaitse hipp mamayı öneririm teneke kutuda olan bende 1 buçuk ay emzirebildim sütüm kesildi mama verdim mecburen 
0 oy
(929 puan) tarafından
Domates alerjik canım 1 yaşından önce onermiyorlar benim bazen canım istiyor yiyorum hemen bebislerimin popolari kızarıyor 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 529 göst.
8 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 733 göst.
2 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayan (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.
2 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayan (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 568 göst.