0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (1,563 puan) tarafından
Kızımı arı soktu 9 aylık hastaneye götürdüm şurup ve iğne yaptılar ama korkuyorum kızlar şişmişti biraz indi şişi ama huysuz öğlenden sonra olmuştu hastanede iğne falan vurulunca çok ağladı yorulup uyumuştu eve gelince uyandı sonra bir saat sonra geri uyudu şimdi uyanık ama keyifsiz ne yapmam lazım açısı var sanırım birde baya korktum halada korkuyorum bı bilgi verin kızlar :(:(

2 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
arinin soktugu yere hemen nane koy canım taze nane oyle bisi olunca hastaneye gitme direk sen taze nane koy baya bi iyi glio sisi alio
(141 puan) tarafından
isilik oluyo korma agrisini alrdi en azindan kardesimi essek arisi soktu aninda nane koyduk iyi gldi
(1,861 puan) tarafından
Canım sana iyi gelebilir küçücuk bebek ne olur ne olmaz tabikide götürecek böyle yönlendirmeyin anneleri alerjisi olabilir sana zararı olmaz bebeğe olabilir
(141 puan) tarafından
tabikide goturmekte fayda var icimiz rqhat etsin diye ama ilk olunca yas nane koyup sar oyle gotur agrisini aliyo yine bi doktor bakmli tabi kucuk bebege
(1,861 puan) tarafından
Soruyu ben sormadım canım ☺️ aynen yorumunda bunu belirtmedigin için soylim dedim kuzum
(141 puan) tarafından
anladım canım ❣
(141 puan) tarafından
kimse kusura bakmasin canımızin kiymeti var artk akillandm cok iyi :D kız biz sacimizi supurge ediyoz akillanirmiyiz :)) ama cok dogru yasmissin
(1,563 puan) tarafından
Hiç bilmiyordum canım tarhana seriyirdum arı soktu aldım elimin hamuruyla gittik hastaneye iğne yaptılar birde şurup veriler bı eczaneden almam gereken birşey verdiler şurup 5 gün 2 damla olarak ama yarın başla dediler onu Alaçam ama korkuyorum birşey olurmu diye iğne falan yaptılar ama yinede korkuyorum naacagimi şaşırdım
(141 puan) tarafından
gerekeni yapmis doktorlar kusum meraklanma gecer 1 2 gune insaallah opuyorm minigi
(1,563 puan) tarafından
Sağol canım inşaallah
-Reklam-
0 oy
(781 puan) tarafından
Benim oğlumu dört aylıkken soktu ama ben iğneyi cikarabildim hemen sabunla yıkadım yoğurt sürdüm üzerine soğuk kompres uyguladım uyudu uyanınca geçmişti hastaneyi iyi etmişsin soğuk kompres iyi gelir belki bir dene birde o korkmustir yorulmusturda bence yıka güzelce yatir
(1,563 puan) tarafından
Banyo ettirmedim ama uyudu şimdi canım inşallah birşeyi kalmaz uyandığında baya korktum ya korkunca midem bulanir karnıma kramp girer hala grcmedi bulantı kramplarim ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 87 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
11 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 632 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 374 göst.