Canim alti bos ve daire yoksa dukkansa soguk oluyo ama altinda bi daire daha varsa cepheside guney cephegse cok sicak olur iyi olur...biz 9. Kattayiz isitamiyoruz evde buyuk aslinda sicak oluyo ama salonumuz kuzey cephe ve buyuk balkon olunca salonumuz isinmiyo yuksek kat olduiicinde ruzgari cok etkili oluyo ne coo alcak nne cok yuksek olmamasi gerek bence...cocuklu aileailen icin zor oluyo asansor olsada
Nasıl olduğuna bağlı canım benimse 1.kat ama 3.kata çıkıyomuş gibi çıkıyosun eve altta dükkan var hiç sorun olmuyo ama yerle bir olursa zor ısınırsın tabi
Suan 4. Kattauim ama 6 7 ay oncesi 1. Katta oturuyordum cokta soguk olmuyordu aslinda dogalgazi 40 derecede yaktığımda evim ilk oluyordu 3+1di ama 1 odamiz kapaliydi bu arada
Altinda dukkan varsa soguk olur ben de sonuncu kattayim soguk 1 ve son katlar genelde soguk oluyo
Giriş ve üst soguk oluyor bende üst katta oturuyorum ara kat iyi oluyor 360 tl fafura ödedik ama ısınmıyor ev
Her zamn ara kat sec canm cok sicak okuyo ve rahat 2 kat 4 kat gibi ilk ve son seçme ben 4 kattayım ustte ew yok soguk ama bi ust olsaydi süper olrdu
1 katız altımız boş çok soğuk oluyo ev en iyisi ikinci kat üçüncü kat alttan üstten sıcak geliyor
Bizim ev birinci kat altı boş doğalgaz in hiç faydası yok banamisin demiyor sakin taşınma
soguktan öte en alt katta oturmk zor herkesin pisligini cekiyosun .bekarken giriste oturuyoduk zordu .evlndim ozellikle alt kat istenedim
Coo sıcak giriş kat ama bina da kaplama var valla evim kutu gibi 160 tl geldi dogalgaz
Kaynanam birinci katta oturuyo alti siginak ev asiri soguk 40 ta anca iliyo isinmasi en az 50 yi bulur bnce ufo flan yakiyolar ..
Benim altimda firin var ev 32 de sicacik cok etkisi var yani
Bizim iki katli mustakil ev cati yok dis cephe yok ama gayet normal hee cevresi cok acik bi yerdeyse ev ve dis cphe falan yoksa o zaman soguk olabilir .
Bizde 1.ci kat ama nefret ediyorum hep rutubet soğuk apartman girişi toz pislik hep icerde bide tuvalet tıkanması var üst kat tikandimi pislik bizden çıkıyor nefret ediyorum bu evden kendi evimiz borcu olmasa satmak istyorum benim içimden geçen 3.cu kat 5.ci kat en azından derdi olmuyo
ara kattayiz ama altta oturan yok suan gecen sesene isiniyorduk bu sene ev buz gibi 530 dogalgaz odedik
1,490,472 soru
24,358,994 cevap
346,931 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın