0 oy
478 göst.
Aile kategorisinde (383 puan) tarafından

Rahim ağzı dikişim var, 37-38 haftayı bekler mi siz kaçıncı haftada doğum yaptınız, yatıyorum sürekli wc ve yemek yemek için kalkıyorum bazen 2-3 dklık odadan odaya geçiyorum bide bu kadar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzenimin de dikiş atılmıştı rahim ağzına 32 haftalık sezaryene aldılar bebeğin kilosu gelişimi iyiydi
(383 puan) tarafından
Neden acaba 32 haftalık oldu ki
tarafından
Dikiş daha fazla durmaz demiş sanırım tam bilmiyom
(383 puan) tarafından
Küvezde kaldı mı acaba bebiş
tarafından
Bir gün sanırım belki de hiç kalmadı tam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Akrabamın erken doğumu olmuştu
0 oy
(120 puan) tarafından
Benim erken doğum oldu canm 24 haftalık doğdu 
(120 puan) tarafından
Yattım hiç kalkmadm lavabo ve hastane dışında yemek yemek için oturma demisti o derece yani ama birden oldu bende anlamadm 2 gün öncesine de hiç birseym yoktu dikisler gayet iyiydi 12 haftalık ken atıldı
(383 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim işte bazen demekki ne yapsak ya herşey Allahtan.
Peki bebeğiniz yaşıyormu sorarkende çekiniyorum bu soruyu da.
Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu hayırla versin canım cümlemize
(120 puan) tarafından
Yok 3 gün yasayabildi canlı doğdu kalbi durdu müdahale etmisler  20 dk sonra tekrar yaşamış zaten mide kanaması oldu sonradan kaybettm
(383 puan) tarafından
Ömrü yokmuş yiyecek ekmeği yokmuş diyelim herşey Allahtan , bundan sonra ki hamileliklerin güle oynaya geçer inşallah güle oynaya doğuma gidersin kucağına alırsın inşallah canım
(120 puan) tarafından
Amin inşallah ama rahim agzi kısalığı var diye dikiş gerekli yanımda kalacak kimse yok eşimden başka ne yapacağım bilmiyorum ailemin yanında da kalamam rahat etmem
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Bendede serklaj var 33+6 dayız 37 de dikiş alinacakmış 38 de doğum yapacağım inşallah 
(3,832 puan) tarafından
41 mm ile ameliyata girdim ben bir hafta sonra 31 çıktı sonra tekrar gittim 33mm ve bi sinrakine 36mm çıktı dinlenmene bağlı olarak uzayıp kısalıyor
(383 puan) tarafından
Canım nasılsın nedense aklıma sen geliyorsun :)
Kaç haftalık oldun dikişin alındı mı doğum oldu mu olmadı mı
Bende 3 gün sonra 34 olcam inşallah geçmez dediğim zaman geçiyor vallahi şükürler olsun
(3,832 puan) tarafından
Sağol canım iyiyim 34+5 te doğum yaptım kızım 25 günlük oldu serklajım doğumda alındı şimdi ikimizde iyiyiz Allaha şükür
Sen nasılsın bol bol uyu tavsiyemdir sonra keşke daha çok uyusaydım diyeceksin
(383 puan) tarafından
Aa ciddi mi :) hadi hayırlı olsun Rabbim güzel ömürler versin inşallah. Neden erken geldi bebiş acaba, ciğer geliştirici yaptılar mı hemen küvez falan girme durumu oldu mu.
Ay bende doğsa da ayaklansam diye bakıyorum :)
(3,832 puan) tarafından
Erken doğum riskim vardı zaten rahim ağzı yetmezliği yüzünden 30.haftadan sonra doktor heran gelebilir artık demişti ciğer geliştiticiyi doğuma girerken vurdular küvezdede 1 gün kontrol amaçlı kaldı sadece
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Benim de rahim ağzı alınacak pazartesi günü ameliyat için gün almaya gidicem ikinci bebeği istiyorum ama korkuyorum erken falan olur diye ☹️☹️☹️
(383 puan) tarafından
Dikiş mi atılacak seklaj yani
(4,060 puan) tarafından
Valla canm dhaa hamile değilm yok rahim ağzı kanseri çıktı işte rahim ağzı alınacak hamile karışam büyük ihtimalle rahim ağzı yetmezliği olucak ne olucak bilmiyorum canım bende merak ediyorum
(383 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.
Önce sen önemlisin önce senln sağlığın önemli. O aşamaya gelince gerekli tedaviyi doktorunuz sağlar inşallah herşey gönlünüzce olsun
(4,060 puan) tarafından
Çok saol canım benm teşekkür ederim
(120 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm ne gibi rahatsızlığın vardı rahim ağzı kanseri teşhisi konuldu ki ne gibi şikayetlerin vardi
(4,060 puan) tarafından
Eşimde genital siğil problemi vardı doktora gitti cildiyeye o demiş esin de kadın doğuma gidip hemn simir testi aldırsin sorun olmadan demişti o sayede gittim hiç belirttim yoktu tek karın ağrım oluyordu sürekli işte simir testinde kanser hücresi tanımlandı ondan sonra parça alındı ondada kansere son adım cin-3 çıktı site pazartesi doktor ile konuştum ameliyat olucam gün bekliyorum canım çok önemli belirti vermiyor evlendikten sonra 6 Yda bir kesinlikle yapilmali bence simir testi
(120 puan) tarafından
Çok büyük geçmiş olsun canm allahin takdiri insan ne diyebilir ki
(4,060 puan) tarafından
Aynen canım öyle gercekten

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
28 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
29 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu

405,983 soru

12,169,276 cevap

36,634 kullanıcı

...