0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ben ben bebegim 1 aylikken yeni dogan aparatli kanguru almistim aşıya falan giderken rahat edeyim diye ama benim bebegim dogdugundan beri yuzu disariya dönük durmayi sevdi ve baska turlu tutunca hep agladi ben de bilmeden yüzü bana dönük kangurudan almisim. Saticiyla konustum yuzu disariya dönük  kullansam soeun olur mu diye o da urunumuz sadece anneye bakar pozisyonda kullanima uygundur dedi. Bebegim 7 aylik olmak uzere ve surekli kucak istiyo gezmek istiyo bi zaman sonra tasiyamiyorum artik ben de kanguruyu taktim bebegimin yuzu disariya dönük olacak sekilde. Oyle cok sevdi güldü kahkaha atti hatta. Sorum şu bu sekilde kullansam sorun olur mu bana gore rahat duruyo rahat olmasa aglardi zaten ama cift yonlulerin farki ne oluyo beni bi aydinlatir misiniz

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
-Reklam-
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Gelişimi açısından sorun olabilir belki bilmiyorum ki. Bende post açacaktım kanguru önerin diye, hatırlatmış oldun,  civil'in kendi markasını almıştım ama uzun süre taşıyınca da belimi ağrıtıyor bel desteği yok. 
tarafından
E bebekten aldım ergonomik çok rahat
(4,689 puan) tarafından
Sağ ol canım. Hangi marka?
tarafından
Baby plus
(4,689 puan) tarafından
E benimki de civilin kendi markası işte aşağı yukarı aynılar ama benim belimi ağrıtıyor çok uzun süre taşıyınca. Daha kaliteli bir şey almak istiyorum.
tarafından
Benimki agirligi ortaladigi icin bel agrisi yapmiyo ama sadece bana dönük olmasi kötü o sekilde durmuyo alacaksan cift yönlü al ve sertifikali olmasina dikkat et
(4,689 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim Havva Nur

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 267 göst.
2 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 366 göst.
16 Nisan 2023 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 136 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miraeymen (582 puan) tarafından soruldu

405,640 soru

12,154,368 cevap

36,585 kullanıcı