0 oy
1,017 göst.
Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından
Allah'ım sen esirge çocuklarımızı ya. Birinci sınıf çocuğu ne yapmış olabilir çocuğu nasıl ağlatmış pi.slik kadın. Katil eder insanı böyle bir durum gerçekten çocuğun çığlığı gitmiyor kulağımdan. İyi anne oldu şimdi böyle yapınca a.di şey. 

https://www.internethaber.com/ogluyla-kavga-etti-diye-1-sinif-cocuguna-dehseti-yasatti-o-anlari-videoya-aldi-video-galerisi-2210222.htm

24 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bir kadın benim çocuğuma bunları yaşatacak öyle mi ? Laf olsun diye demiyorum ama katil de olurum canavar da olurum. Parçalarım o kadını. Heleki bunları bide kayda alacak o telefonu onun go.tune sokarım. 
(231 puan) tarafından
Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum, bazı yerlerde olaya iki taraflı bakmak lazım falan yazmışlar da neye bakacaksın çocuğun tepesine çıkmış bas bas bağıran kadın var ortada çocuk ne yaptıysa yaptı yani bu mu yapılması gereken
(6,048 puan) tarafından
Nasıl iki taraflı bakayım ya çocuğumu hunharca ağlatacak edecek bagiracak korkutacak. Oturup kadına neden yaptın mı diyeyim. Öyle düşünen varsa onlarda potansiyel psikopattir aynı bu kadın gibi
-Reklam-
0 oy
(4,856 puan) tarafından
Puuu sana yazıklar olsun o çocuk ne anlar oyle konuşmadan sen anneysen onunkide anne valla peşini birakmasinlar
(231 puan) tarafından
İnşallah bırakmaz annesi babası da bu kadın da görür elalemin çocuğuna böyle yapamayacağını
0 oy
tarafından
Yazık.. Bide videoya almş
(231 puan) tarafından
Marifet ya yaptığı kaydetmek istemiş p.islik
0 oy
(4,692 puan) tarafından
O çocuğun annesi olsaydım var ya kadınin tek tek saçı kalmazdi
(231 puan) tarafından
Ne yaptılar ben de çok merak ediyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler