0 oy
1,324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,528 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ay kızlar doğum için annem kardeşlerim ve kayınvalidem geldiler. Aslında 8 saatlik uzakta yaşıyorlar. Neyse. Ay kayınvalidem beni deli ediyor. Sürekli eşime Kübra şunu yapsın mı bunu yapsın mı çay getirsin mı yemek versin mı. Yarın doğumum var anlamadığım madem yardım etmeceksin ne geldin buraya. Herşeyi benden bekliyor. Kardeşlerim falan sürekli temizlik iş yapıyor. Yardımcı oluyorlar. Sanki ben kocamı düşünmüyorum gibi davranıyor. Yemekte eşimin yemeği az kalıyor Kübra versin mı bidaha yiyeceksen diyo ben kör müyüm görüyorum tabağını ayrıca önünde yemek yani. Yatak odama dalıp giriyor kapıyı çalmadan falan.  Az öncede hastanede refakatçi konusu açıldı. Annen kızlarla evde kalsın ben kalırım başında diyo. Hayır ben annemi isterim dedim bende. Deli mıdır nedir ya annemi hep ikinci plana atmaya çalışıyor. Deli oldum öyle diyince annem de yazık bana bakıyor. Bişey diyemedi bende annemi istiyorum ben yanımda dedim. Aslında ikiside kalsın diyecektim çünkü iki kişi kabul ediyolar ama böyle dediği için sadece anneme sen kal diyicem annemi asla ikinci plana artırmam kimseye. Hele kendisi hiç bişey yapmamişken asla kalamaz kendisi yanımda. Annem varken senin ne işin var ya  Valla aşırı sinir oldum. Saçma sapan linceleyenler doğru düzgün okuyun ben zaten ikisinin kalmasını istedim. Kardeşlerime siz kalabilir misiniz yalnız dedim. Ama kaynanam annende evde kalsın ben kalırım tek başıma diyo

24 Cevaplar

0 oy
(3,281 puan) tarafından
Allah yardımcın  olsun valla canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pardonda doğum için neden bu kadar çok insan geliyor sezeryan olsa bile bir kişi yeterli bu kadar tatsizlukta olmaz yani 
(2,528 puan) tarafından
Bişey diyemiyorum ki annemin yanında rahat edicem tabiki ama kayinvalideme de git diyemem eşimin annesi sonuçta ama o annemi arka plan etmeye çalışıyor

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,096 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde curious (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 966 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,489 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 496 göst.