0 oy
1,503 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Özelden yazanlar postuma yazanlar hepiniz çok sağolun öncelikle.. ilk kan değerime bakıldı 135 çıktı düşük bir değer ama hamile gözüküyorsun 2 katına katlar mi bu önemli bizim için dedi durumu anlattım düşük gibi birşey olursa adet gününde adet olursun birşey olmamışsa devam eder dedi şuan yapilcak birşey yok 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel dedi sizden tek duam lütfen birşey olmasın dua edin çok üzüldüm ne eve sigabiliyorum ne başka yere ..... cvp yazamazsam kusura bakmayın moralim bozuldu kızlar ..

31 Cevaplar

0 oy
(2,080 puan) tarafından
Düşük değil bence canım benim bile adetin 2. günü 232 çıkmıştı senin adetine daha var kendine dikkat et ay bak ben demiştim hamilesin diye içime kız doğuyor hayırlısı sağlıklisiyla doğur inşallah:)
tarafından
Kuzum dün akşam ayağım kaydı 1 2 damla kan geldi ondan çok korktum ben :( Allah razı olsun canım sağlıklı olsun da yeterki❤️
(2,080 puan) tarafından
Evet insan pimpiriklenir birşey olunca Rabbim korusun aynen sağlıklı olsunda ne olursa olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun tekrardan:)
tarafından
Sağol  canım amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah hiçbir şey olmaz bol istirahat et. Hamileyim hamilelerin duası kabul olur dua ediceğim senin için :) 
tarafından
Allah razı olsun canım benim ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım.hayirlisi ile hiç bir şey olmaz inşallah.yuzunuzu güldürür Allah.sen dinlenmeye pozitif olmaya çalış.
tarafından
İnşallah kuzum inşallah Allah razı olsun ❤️
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ayy hamilemisin yaa canım ya inşallah bişey olmaz stres yapma odaklanmamaya çalış umarım herşey gönlünce olur❤️
tarafından
İnşallah canım inşallah çok sağol ❤️
0 oy
tarafından
Dualarım seninle cnm Rabbım gönlüne göre versin inşallah sağlıkla gelir kuzucuk❤
tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun ❤️❤️❤️
tarafından
Şimdi nasılsın kuzum ben yeni gördüm yaa çok geçmiş olsun ayağın kaymış
tarafından
İyiyim kuzum kanamam yok şükür ama kasıklarım da ağrı var sancı gibi yarın bidaha kadın doğuma gidecem
tarafından
Çok şükür cnm dikkat et Rabbım gönlüne göre versin inşallah
tarafından
Amin kusum amin inşallah ❤️
0 oy
(2,596 puan) tarafından
hayırlısı olsun inşallah daha küçük düşmeden etkilenmez inşallah ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı sonra oğluma hamile kaldığım da çok az kanamam oldu progestan kullandım 1 kutu tedbir amaçlı 20 haftalıkken karda düştüm bişey olmadı korkma hiç Rabbime sığın moralini de bozup daha çok minik düğmeyi strese sokma güzel olacak ben inanıyorum ♥️
tarafından
İnşallah canım benim inşallah Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
(4,758 puan) tarafından
Oy kuzum inşallah kötü bir şey yoktur korkma kesin gebelik var mı busem 
tarafından
Kuzum 135 çıktı drgerim doktor düşük değer ama yükseliş var dedi yarın yine kan alacaklar
(4,758 puan) tarafından
İnşallah canım olur istediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun kuzum
tarafından
Amin kuuzm amin inşallah
(4,758 puan) tarafından
Haberdar et beni tatlım
tarafından
Tamam kuzum
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Canım gözünüz aydın Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 

Kendini strese sokma stres zararlı biliyorsun 

İki gün sonra tekrar kan verirsin sonra bı kadın dogumcuya gidersin hayırlısıyla değerler yükselir olur gider 

Kauraya kardeş geliyor ne güzel :)
tarafından
İnşallah canım benim inşallah çok sağol ❤️
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Rabbım gonlune göre versin inşallah busem
tarafından
Sağol canım benim ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Aaa hamile misin sen hayırlı olsun canım

Neden moralin bozuldu :/ kanaman düşük riski felan mı var 
tarafından
Canım gebelik şüphem vardı bu ay benim kaza oldu ama içime doğdu hep. Dün akşam yerleri sildim deterjan kalmış heralde basmam la kaydım çatım ayrıldı yere düşmedim ama sonra lavobaya gittim kan vardı 2 3 damla gibi
(12,521 puan) tarafından
Yaa gözün aydın canım tekrardan
Bir şey olmaz Allahın izni ile inşallah benimde ağrılı feci kanamam oldu 3. de şimdi kucağımda :) üzülme Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
tarafından
Amin amin inşallah canım ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

414,277 soru

12,467,619 cevap

46,962 kullanıcı

Kategoriler

...