0 oy
1,113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar anlam veremedim gerçekten sağlık ocağına sabah kan verdim ve sonuca göre gebe değilim ama adetim de 2 gün geçti. 2 gün önce 300 lerde çıkan değerim şuan sıfır doktora dedim kanaman oldu mu dedi dedim bir iki damla ama onda da testim yükselmişti adet felan olmadım dedim. Düşük yapsam kanamam olmaz mi hamile değilsem 2 gün önce neden değerim yüksek çıksın 302 ydi değerim. Eşimi bekliyorum acile gidip orda da kan vericem başına gelen var mı moralim sifir .  

image

31 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından
ay haber ver bize cok merak ettim nasıl olur ya İlginç gercekten insallah bebis vardir makine fln bozuktur ondan yok çıkmıştır
-Reklam-
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Nasıl oluyor bende anlam veremedim hayırlısı olsun canım 
0 oy
tarafından
Sonucu bize de söyle canım merak ettim şimdi 
0 oy
(14,165 puan) tarafından
Kan verdin mi tekrar çok garip bir olay
0 oy
tarafından

Aaa nasıl oldu öyle ya birden bire kan değeri düşmez ki kuzum. Düşük olsa kanaman olur acaba kan çok mu bekledi öyle durumlarda doğru sonuç cikmiyo :ermm:

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Alla alla ilk kez duyuyorum kimyasal olsa bile kanama olur bir belirti olur haber et muhakkak buse
0 oy
(29,025 puan) tarafından

Bu işte bir terslik var bence özele gidib

0 oy
tarafından
karisiklikolmus olabilir sonucta saglik ocagindaki kanlar hastanelere gonderiliyor
0 oy
(101 puan) tarafından
Kan testlerinde yanılma olabiliyor ikisinden biri hatalı acilde de verince belli olur zaten hayirisi olsun. Eğer kimyasal gebelik olsaydı adet olurdunuz iki damla kan ile düşük olmaz. 
0 oy
tarafından
Kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin canım onda adet gecikmesi 10 güne kadar oluyor sonra birden adet sökülüyor böyle bebim pacalarimdan akmıştı resmen nasıl korkmuştum =/

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 162 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 272 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,132 soru

12,258,152 cevap

37,292 kullanıcı

Kategoriler

...