0 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
Diyelimki misafirlige gittiniz orda kalktiniz bulasik yikadiniz yemek kurulmasina yardim ettiniz ve iki veya daha fazla cocugunuz var onunda bir tane cocugu var ev sahibi oturmus cay iciyor sizde sanki ev sahibi gibi getir gotur isi yapiyorsunuz 

Daha sonra bu kisiler size geldi misafirlige ve kilini dahi kipirdatmafi hatta yaptiginiz yemeklere kilif buldu iste bunu boyle yapsaydin daha iyi olur du gibisinden 

Simdi soruya geciyorum

Siz bidaha o kisiye gidermisiniz yada gitseniz veya o sizin evinize geldiginde tavriniz ne olurdu

mumkun oldukca herkesi cevapliycam

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suç senin otur bacak bacak üstüne at baktı sen yapıyorsun yapmamış vallaha bana gelen oturuyor bende gidince oturuyorum ne münasebet kim ne ekerse onu biçer 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi daha gitmem gelirsede bahane bulur almam evime 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Gitmem eğer gitmek zorunda kalırsam da totomu yerden kaldırmam 

Yemeklerine laf edene de biz bu şekilde seviyoruz esim öyle yemiyo de ver cvplarini herkesin yapış şekli farklı 

Sinir oldum şuan onlara valla
0 oy
tarafından
Yaptıgı cok ayıp olmuş bi sonraki gidişimde elimi sürmem cocuklarımın yanında dururum ve yemek sırasında insan once kendini eleştirmeliymiş derim cuk diye oturur 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Gitmem gidersem bile yerimden kalkam 
0 oy
tarafından
Gittiğim yerde ev sahibi iş yapmıyorsa ben niye yapıyorum? Tamam yetişemiyorsa eyvallah ama o oturup çay içiyorsa yapmam bu bir. İkincisi benim evimde illa yardım beklemem ama ben gittiğimde yardım ediyorum o etmiyorsa bi daha gittiğimde ben de yardım etmem otururum kalkmam. Gelen insan yemeğine kılıf uydurursa da mesafeni koyarum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 392 göst.
14 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde elif merve❤yusuf (2,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 247 göst.
5 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 875 göst.
0 oy
21 cevap 318 göst.
14 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,817 cevap

37,315 kullanıcı

Kategoriler

...