0 oy
642 göst.
Diğer kategorisinde (996 puan) tarafından
Kizlar kayinvalidem ile çok yakın oturuyoruz kayinvalidemin eşi yok ölmüş kendisi oğlu ve oğlunun çocuğu ile beraber taşıyo 56 yaşında bugüne kadar temizlik konusunda hiç yardıma gitmedim ayıp mı ettim sizce 3 senedir evliyim ama eğlendiğim günden itibaren doğuma kadar çalıştım işi bıraktım 2 hafta sonra doğum yaptım zaten sonra da çocukla uğraşıyorum diye gitmedim hiç suan kızım 2 yasinda bensiz bi saniye durmaz mutlaka oyun oynarken bile beni ister yanidna şimdi kendi annemle konuşuyoduk o dedi bi kere bali gitseydin bayram da seyran da hiç gitmedim diye benum gibi olan var mı şimdi dogalgaz bağlıyorlar evine mesela temizlik için gitmedim ama cidden kızım durmuyor ama eşim gitti yardıma 

47 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşimin ailesi memlekette ama yazn gittiğimde evi dokerim silerim temizlerim. 

Aynı şekilde annemde gittim mi.yine yaparim. 56 yas ihtiyar değil ama bizim.kadsr detaylı yapamazlar. 
Temizlik yapsan eline yapışmaz Allah rızası için yaparsın bir teşekkürler etse bile sevabı alirsin.esinde mutlu olur. 
-Reklam-
0 oy
(818 puan) tarafından
Memleketteyken haftada bir giderdim cnm 6 yillik evliyim sende eşinle gitseydin bi işin ucundan tutardin kizinla da kayinvaliden ilgilenirdi 
0 oy
(260 puan) tarafından
Kayınvalimin huyu böyle olmasaydı giderdim her işini gücünü yapardım ama 6 düşükten sonra tekrar hamile olduğumu riskimizin olduğunu kan sulandırıcı yaptığımı bilip herkese car car kızıma yardıma geldim diyip hergun yemeği ben yaparsam onun gözünün önünde süpürge yapıyorsam eyilip eyilip ozonla kireç çözücüyle iş yaptığımı gördüğü halde bişey demiyorsa asla gitmem aramda iyi olmaz 
0 oy
tarafından
Ben kaç kere yardım ettiysemde sanki bana napıyon bi süpürge bi perde diyip duruyo artık yapmıyorum Allah razı olsun demeyi bilen biriyse yap canım en azından duasını alırsın kızını oyalasınlar yada yavaş yavaş yap birden yüklenme işe zor olur öyle 
0 oy
tarafından
Gitmiyorum canı cehenneme hayatımdan bile çıkardım
0 oy
(937 puan) tarafından
O bana gelsin ben çocukla yemeğimi zor yapıyorum yeri geliyo wcye gidemiyorum yardıma ihtiyacı olan benim biziz yaşlı hasta olanlara asla lafım yok ama işini görecek durumda olanın da işini yapamam
0 oy
(8,532 puan) tarafından
ben gıderım kaynanamla kotu dıyılım zaten aklı bıraz ıyı dıyıl nolcek yardım ederım
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Kızım olmadan önce hep ben gittim temizliğine kızım oldu yaşını geçti yine ben gittim şuan hamileyim hamile olmasaydim yine giderdim sagolsunlar herssyimizi alıp yapıyorlar ki aynı şekilde kendi annemede yapıyorum temizlik yemek kaldığım zamanlar 
0 oy
(606 puan) tarafından
Ben ne zaman gitsem temizlik yaparım. 
0 oy
(12,278 puan) tarafından
Zamanda çok yaptım ama hak etmiyorlar bende artık elimi bile surmuyurum böyle daha güzelmiş 
0 oy
tarafından
Bana bı kere bile yardım etmedi bende hiç gitmedim. Tek değilsin .

Ama taşınma veya dediğin gibi doğalgaz bağlama ise giderdim belki ya da  yemek yap gönder 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Eşim gidip annemin evini temizlemediği için öyle bir zorunluluğum yok. Oğlu temizlesin gidip, 1 buçuk yıllık evliyim Bende hiç gitmedim. 
0 oy
tarafından
Hayır ama o bana temizliğe gelir, kendine yardımcı tutar parası çoktur kaynanamın. 
0 oy
(3,678 puan) tarafından
2 senelik evliyim hiç gidip temizlik yapmadım kaynanam genç kendisi hallediyor yaşı büyük.olsaydi yapardım kendisi birde çok titiz kimsenin yaptığını beğenmez 
0 oy
(118 puan) tarafından
Vallaha sana sunu diyim degmiyor ben gecen sene turkiyeye gittim bana 10 hali yikkatti butun evi temizledim ettim iki ettim daha var onlar YEMEYE icmeye geliyorlar elini atmiyorlar ama onlar BENDEN kiymetliler onun icin kendi YAPSIN ben yapmam 
0 oy
tarafından
Bayramlarda yapiyorum yada o an misafir falan gelcekse yaparim temizliği  hiç sevmeme rağmen yardimci olurum.tabikide ne olcak.
0 oy
tarafından
Ne gidecem o şeytana o benim kapima gelsinde kpek olsun 
0 oy
(2 puan) tarafından
Valla benim evimin işleri bitsede gitsem hiç sorun değil kendi işlerimi yetiştiremiyorum evlendim 2 ay sonra hamile kaldım 4 aylıkta kızım var ama gidilir yani yaşlı kayınvalidem elimden gelenide yaparım 
0 oy
tarafından
Benimde kızım çok yaramaz ama ben mesela oraya gidince kaynanam bakiyo ben istediği yemekleri falan yapıyorum evi temizliyorum her zaman değil tabi dediğin gibi çocuk durmuyo ama bence arada yap sevaptır herşeyden önce bide benim kızımda iki yaşında henüz bı kaç kelime konusuyo sizinki cümle kurabiliomu acaba 
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Yarin gidicem benim  küçük oglumda 1 yasinda benimkide hic durmuyor ama gidicem kayınvalidem bi odada oglumla ilgilensin temizligini ben yaparım benimkide 55 yaşında

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 654 göst.
7 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 771 göst.
28 Şubat 2024 Aile kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 212 göst.
15 Ekim 2023 Aile kategorisinde Minikii (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 613 göst.