Gözlerim doldu Rabbim sana bagislasin kuzucugunu inşallah en yakın zamanda sağlıkla eve donersiniz
Aynısını bende yaşadım 41+2 günlükken doğurdum. 1 gün yanımdaydı sürekli kusuyordu sabah taburcu olucaktik. Besigiyle götürdüler bende geri gelicek sandım boş beşiği getirdiler. Kakasini yaptığı için kuvezde yatıcak dediler. Nefesim kesildi çok kötü oldum hergun ağladım gerçekten çok zor. Allah yardımcın olsun sabret 7 gün antibiyotik tedavisi veriyorlar sonra kültür sonuçlarını bekliyorlar. 7 gün sonra çıkıyor 8. Günde seni çağırıp taburcu ediyorlar. 8. Gün biz anne odasında beraber kalktık 1 test daha yapılması gerekti 9. Gün taburcu olduk. Bunları anlatmamin sebebi sakın ağlama kendini üzme ben her dakika ağlıyordum yorganin içine girip sabahlara kadar uykusuz ac ağlayarak yatıyordum sonra kızım cıktı sütüm kesildi. Demek istediğim ağlama sakın çocuğuna vitamin olucak sütunden onu mahrum etme senin sütüne ihtiyacı var onun ve korkma 7. Gün sonuçlar çıkıp 8. Gün çıkarıyorlar. Kendini sakın strese sokma. Bol bol dua et sabret benim yaptığım hatayı yapma sütüm gelmesi için çok uğraştım onun sutune ihtiyacı var cikicak elbet allahın izniyle sabret. Antibiyotik tedavisinden sonra geciyor enfeksiyon .Allah yardımcın olsun tez vakitte kucağına alırsın insallah.
Geçmiş olsun canım benim Allah'ım şifa versin inşallah çıkar bebeğin kuvezden evinize gelirsiniz ❤❤
İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırsın canım Rabbim şifa versin
Kıyamam size insallah biran önce sağlıkla birlikte evinize dönersiniz canım
Ins yakin zamnda cikar korkma bende kakasini yiyen bir bebektim smdi anneym korkmaa kndini korkutma hc bisey olmz Allhn izniyle
1,486,605 soru
24,303,233 cevap
344,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın