Bugün dünyam başıma yıkıldı çok kötü oldum çok ağladım. Biraz da olsa umut vardır dedim yalandır dedim hep iyi düşündüm ama malesef ki hamileyken ne dedilerse o teşhis çıktı. dandy walker sendromu. Beyincik kemiği gelişmemiş ve orda sıvı toplanıyor. Zekası geride olcak dedi. Başı büyür takip edin hızlı büyürse şant takılır ameliyat olur ama buda fayda etmez dedi. 6 ay sonra getirin fizik tedaviye başlayabiliriz dedi. Yürümezse emeklemzse tabi. Raporlarını çıkartırız dedi. Durup Bi kelime edemedim Bi soru soramadım direk ağlamaya başladım. Nasıl olcak beni neler bekliyor bilmiyorum. Beyin cerrahına götürün dedi ve randevu aldım eve gelince pazartesiye anca aldım size haber vereyim dedim kızlar. Dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun. Bugün baya Bi dalgınım. Ama dünyalara değişmem bakışını, gözlerini, nefesini. Bana annelik duygusunu yaşattı ya binlerce kez şükürler olsun başımın üstünde taç olarak gezdircem kızımı elimden ne geliyorsa yapçam gelmeyenleride Allaha bıraktım artık iyi geceler
Bu günler de geçicek kuzum emin ol bunlar da geçicek bak hamileyken o kadar şey dediler doğru olsa da mizginimiz bak koskocaman oldu annesinin yanında mizgin çok şanslı ona güç veren dağ gibi yüce gönüllü mükemmel bi annesi var ben MUCİZE mizgin o küçük kalbini az da olsa tanıdıysam fizik tedaviyi herşeyi atlaticak ve bize mucize olmaya devam edicek senumudunu yitirme rabbim bittim dediğin anda yettim diyerek sana kuzuya yardım edicek inşallah bundan sonrası hep güzel olur herşey yoluna girer rabbim yardımcınız olsun çok öpüyorum kuzuyu dualarımdasiniz
Rabbim şifasını verir inşallah umudunu yitirme yinede o senin kızın sen onun annesi sin bundan daha önemli bişey olmadığını biliyosun oyüzden canı sağ olsun bu sağlık sorununu da atlatır inşallah
1,492,824 soru
24,392,077 cevap
349,375 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın