0 oy
2,290 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

Ay burda defalarca post açtım şu mu bu mu iyi mi falan diye ama yok içime siniyor sonra hop bakıyorum birisi bisey diyor vazgeçiyorum falan sürekli böyle oldu en son milenaya mektuplar kitabını okuyordum milena ismi bi hoşuma gitti meraktan anlamına baktım anlamı da çok hoştu sonra işte caiz mi falan diye baktım bi sorun yok yazıyordu eşim zaten bana bırakmıştı isim konusunu o da beğendi aileme söylemedim kesin bi kulp bulurlar koyunca söylerim değişsin istemiyorum 9 aydır düşün düşün yoruldum valla neyse işte kısaca Milena olcak nasıl sizce. Eşim miloş diye seslenmeye başladı şimdiden :D

image

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Melina    koy bari     
(209 puan) tarafından
Neden
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
Yavrum senin buraya yazman hata beğenmeyenler çıkmış bence postunu gizle seninde hevesin kırılmasın bana kalmaz da diyelim ki kaldı :) franz kafkayı çok severim bütün kitaplarında okudum milena gerçekten olağanüstü güzel bir isim ilk kızımın adını eşim koydu mihrap kopya çekmek gibi olmasın ama allah kısmet ederde bir kızım daha olursa milena koymak isterim  
(209 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim böyle olumlu yorumlar görünce nasıl mutlu oluyorum ama olumsuz yorumlar da hiç önemli değil benim ve babasının içine sindi sonuçta ne isim bulsam ne koysam bi kulp bulunur sonuçta o yüzden hiç umursamıyorum ve inşallah bi kızın olurda kızımla adaş olurlar
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Milena degisik geldi cnm ama begendiysen koyabilirsin tabiki ama bence turkce.olup zarif ve guzel anlamli bir cok isim var milosss tatli geliyor:))
(209 puan) tarafından
Ya çok var ama hiç içime sinmiyordu bu isim bilmiyorum benim için baya özel oldu içime çok sindi o yüzdenn ve teşekkür ederim
0 oy
(8,600 puan) tarafından
Değişik bir isim pek iç ısıtıcı gelmiyor kulağa 
(209 puan) tarafından
Tabii sizin görüşünüz
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Ilginçtir ki ben bu ismi rüyamda gördüm kızıma koymuştum sonra araştırmaya başladım çokta güzel tatlı zarif bir isim kesinlikle koymalisiniz:)
(209 puan) tarafından
Kızınızın ismi milena mi ay ne güzel kızımın adaşını buldum doğmadann
(3,238 puan) tarafından
Adaşı da daha doğmadı ben Alisya ismini düşünüyordum Milenayi rüyamda görünce fikir değiştirdik:)
(209 puan) tarafından
Bak doğmadan iki adaş birbirini buldu alisya ismi de çok hoşmuş
0 oy
tarafından

• Anaam ne ka isim düşmanı varmış te büle beya. Kafka'nın Milena'sı var azcik açıp okusunlar yâhuuu mis gibi isim  :)
(209 puan) tarafından
Ay valla demi aman hiç takmadım valla herşeye bir kulp bulunuyor sonuçta herkes sevcek diye bi kaide yok
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm bayıldım çok güzel bı isim. Adıyla büyür ins. 
(209 puan) tarafından
Inşallah çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,348 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,085 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,921 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 911 göst.
10 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,380 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,864 soru

24,522,870 cevap

359,587 kullanıcı

...