0 oy
897 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kuzenim evli 3 çocuğu var ve eşiyle arası gayet güzel di mutlu bi hayatları vardı taa bugüne kadar .esinin arkadaslariyal birlikte bi  is yeri  acamsiyla beraber yuvaları yıkılma dercesine geldi çalışan kadın varmış kuzenimin eşine bildiğiniz yürüyor peşini bırakmam evlene cem diyo kuzenim iş yerine gidip tartışmış ama kadın  halen utanmıyor bende dedim dava  ac kadına  hayır diyo korkuyor sizce dava açsa kadına ceza veririler mi??? 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum kadına ne diye dava açacak kocamı ayartmaya çalışıyor diye mi anlamadım valla 
tarafından
Evet cnm. Adam da kurtulmak istiyor ama bisey yapmıyor.  Kadin diyo ben dava açacm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kovsun kadını     
tarafından
Kovsa da gitmiyor
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Benzer bir tuzakla çok yakın bir akrabanın malı mülkü nesi varsa almışlar kadınla gizli video çekiyolar tehditle şantajla imzayı attırıp dükkan karşılığı aldık diye dolandırıyorlar ortada dükkan yok tehdit olduğu için dava açamıyor malları sattı diye eşi boşadı yani kısacası diklatli olun derim ben 
tarafından
Bu kadn da daha önce cogu kişiyi kandırmış zate n. Ama bu kuzenim in eşine aşık olmuş peşini birkamam diyo
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Kocasında bitiyor iş. Ağzının payını verip susturmak elinde olan birşey. Kadın nasıl bu kadar yüz bulmuş adamda da var sanki birşeyler.
tarafından
Adamda zaten var bisey  ama ne göndermiyor bi türlü kadını
0 oy
tarafından
Şimdi kadın evet suçlu ama kuzeninin kocası yüz vermese o da bi pok yiyemez demek ki yüz veriyor. İşten çıkarsın terslesin bak bakalım gelebiliyor mu? Benim eşimin peşine düşen de vardı biz nişanlıyken eşim tersledi gelemedi
tarafından
Adam tersliyor  yine gitmiyor seviyom gitmem demiş yami anlamadım kadın i evli 3 çocuklu adama napacak ki.
tarafından
Canım adam düzgünce terslese gider işten çıkarsa kurtulur
tarafından
Nasıl bi kadın bilmiyorm gitmiyor muymuş

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu

408,273 soru

12,264,354 cevap

37,420 kullanıcı

Kategoriler