+1 oy
1,104 göst.
Diğer kategorisinde (32,624 puan) tarafından
Ben yavaş yavaş hareket edilmesine kanser olurum ısırılmak acayip sinirlendirir vs gbi gbi gbi şeyler siz? 

31 Cevaplar

0 oy
(1,664 puan) tarafından
İsime karisilmasina sinirlenirim .bi isi bir kisi yapacak yada hic yapmayacak .bana emir verilmesinede u yu.z olurum bende insan evladiyim kimseye köle olmaya evlenmedim 
-Reklam-
0 oy
(3,856 puan) tarafından
En ufak bir şeye bile sinirleniyorum. Gereksiz şeylere büyük tepkı verıyorum 
(32,624 puan) tarafından
Niye kız herşeyede sinirlenme canına yazık
0 oy
(815 puan) tarafından
Bu aralar herşeyeee herşeye bebek arabasıyla yürürken kaldırımdaki arabalara caddenin kenarına park eden arabalara minicik kaldırımın ortasındaki ağaçlara direklere. Yol ortasında durup muhabbet eden teyzelere marketlerin ortasına kule yapılan ürünlere bu yüzden bebek arabasıyla marketlerde gezemiyor oluşuma. Birilerinin bana akıl vermeye kalkmasına işime karışılmasına ne yapacağımın söylenmesine bencilliklere yollarda parkta yürür gibi yürüyenlere aslında herşeye :) 
(32,624 puan) tarafından
Sinir küpü etmişler seni bacım ama çoğunda haklısın biliyomusun bizim evinde altı galeri aman allahım her yer araba kaldırımlar arabayla dolu valla şikayet edecem artık burama geldi
(815 puan) tarafından
İnan bende bıktım kaldırımlar araba dolu inip caddeden yürüyim diyorum cadde kenarlarındada arabalar var ödüm kopuyor birgün kimvurduya gidecem en büyük hayalim böyle uzun demir çubuk ucunada bıçak bağlicam bebek arabasıyla giderken çizivercem arabaları gına geldi ya bimde falan gezemiyoruz zaten arabayla azcık yürü salça dağı yapmışlar ortaya azcık ilerle çay dağı yapmışlar
(32,624 puan) tarafından
Öyle valla bi ara imza topladılar bizim binada gitmediler keşke gitselerdi gerçi bizim burda her yer galeri adım başı o kadar çokki sanki başka iş kalmamş memlekette yav ben o galerici adamlarla çok pis kavga ettm ağzını açamadı ödlekler
(815 puan) tarafından
Şikayet et in aşağıya video çek canım sonrada Paylaş zabıta sayfasında trafik polisinin sayfasında şikayet olarak paylaş yasaklandı galericilerin kaldırıma araç parketmesi
(32,624 puan) tarafından
Ondan değil kız okanı dışarı çıktıkça azarlıyomuş korkutuyolarmış arabaları çizecek diye bigün çamaşır seriyodum oğluma bağırdı zibidi aşağı bi indim dükkanı başına yıktım çıktım bida oğluma sesini yükseltirsen seni burdan gönderrim bak edebinle dur burda dedm abla ben bişey demedm dedi kulağımamı inancam sanamı la dedm sustu eşime dedm babasınıda oğlunuda bi güzel azarladı şimdi bizi görnce yoldan çekilir ****
0 oy
tarafından
Oğlumun bile isteye tabağını döküp içindeki yemeği ellerini bulayıp etrafa fırlatmasına deliriyorum
tarafından
Doğru diyorsun Rabbim bana sakinlik versin aminnn
(32,624 puan) tarafından
Amiin kuzum kolay değil valla zor bebe büyütmek ama onlar küçük olduğu için biz uyaroğlu olcaz
tarafından
O kadar haklısın kii bir de senin 2taneymiş 3 yolda galiba ben daha 1.de hunileri taktım(
(32,624 puan) tarafından
Evet 3 üde erkek bide düşün ama alışıyosun bi süre sonra kuzum Allah sabır versin sakin ol
tarafından
Aminn sağolasın kuzum benim
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Çocuklar için bir şeyi 10kere söyletmelerine çok sinir oluyorum. Eşimin sulu sakalarini hiç sevmem yani şu atma dökme gibi .bı çölü çöp kutusuna değilde önüne koymasına ve kirli çamaşırını sepete değil dışına koymasına sinir oliyorum 
(32,624 puan) tarafından
Haklısın valla çok haklısın
(2,328 puan) tarafından
Yani ne olacak sepete yada çöpe atsa önüne kadr geliyor sanki garezi var ya
(32,624 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Ben konuşurken dinlenmedigimde 

En nefret ettiğim sey
tarafından
Benim eşim hep öyle yapar ciddiye almaz beni sevgi değer vermektir dedimki ben konuşmadan anlamam lazım ben konuşuyorum duymamazlıktan geliyorsun
(32,624 puan) tarafından
Üzüldüm inşallah düzelir cidden hoş değil ama
tarafından
İnşallah cnm yapacak birşey yok allah iyi etsin
(32,624 puan) tarafından
Amin Allah kalbine muhabbet versin
tarafından
Sogol cnm
0 oy
(774 puan) tarafından
Ben sormadan kendince akıl vermeye çalışan insanlara sinir oluyorum 

Birde bebeklerin kaç aylık olduklarını gün aldı ayını doldurdu gibi laflara bebek 3 ayliksa 3 gün geçtiyse 4 ayın içinde demelerine
0 oy
(5,613 puan) tarafından

image

.                        

0 oy
tarafından

Kız sen bu güncel sorularını nereden buluyorsun :D

Beni kendinden büyük hareketler eden insan sınır eder 
0 oy
tarafından
Gererksiz konuşmalara
0 oy
(346 puan) tarafından
insanların huzurunu bozmaya niyet etmiş insanların bide o insanların utanmadan arlanmadan evinde yemek yiyip içip arkasından laf söyleyen insana benzeyen aama alakası bile olmayan insan türlerine sinir oluruumm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,512,011 soru

24,663,684 cevap

366,868 kullanıcı

...