0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından

Cinnet gecirmenize sebep olan mesela :D benim esim mutfak bezini kullandiginda onu oyle yaş yaş topaç yapip koyuyo tezgahin ustune en sinir oldugum sey beynime kan sicriyor sanki 40 defa tembihliyorum ace spreyden sık yıka suyunu sık koy petegin ustune kurusun diye ayy onu oyle suyunu sıkmadn koyuyo bide ben bigun yikanmis camasirlari katliyamiyim adam gaza geliyo dolabindaki kiyafetleri dagitip bana is cikariyor offf bide isten gelince montunu cikarir atar koridora kalp krizi gecircem anlatirken bile :(

23 Cevaplar

0 oy
(1,334 puan) tarafından
Valla benim esimde mont felan konusunda ayni dolaptan bi kiyafet alir getirir onu oda da giyer geri cikartir orta yere atar :) daha bir suru sey ama ben cinnet felan gecirmiyorum pek takmam boyle seyleri o gittikten sonra toplarim heryeri o gelir yine ayni suan evde cocuk yok ama cocuklu evden farkida yok yeterki huzur olsun valla benim yengem dayimi cok sikardi yok yastiga bastirma yok ayaklarini koltuga kaldirma diye adam eve ugramiyor :))
-Reklam-
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Allah razı olsun eşim titizdir canım mutfakta yemek ve bulaşık dışında tüm işleri yapar. Hamileliğimde genelde o süpürür silerdi bazanin altını halıları kaldırır yapardı yatağı falan çekip. Ben bile arada sırada öyle temizlik yaparım :) o genelde her dediğimde öyle yapıyor. Silme suyu bile 2 tanedir temiz pis su ayrı tutar 
0 oy
(772 puan) tarafından
Eşim senelerce yalniz yaşamiş. Ondan kalma alişkanliklari vardi,baya bi dağinikti. Ama 1 sene oldu evleneli. Şimdi dikkat ediyor. Ve bazen bana o kadar çok yardimci oluyor ki dağitsa da kizamiyorum yaa. Hiç kiyamiyorum ona:))

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 920 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Amerikanbebesi (3,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 510 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 603 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Delisewdam (4 puan) tarafından soruldu
+3 oy
47 cevap 933 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (2,907 puan) tarafından soruldu

412,085 soru

12,405,502 cevap

44,586 kullanıcı