Kızlar kocam 3 4 gündür devamlı tuvalete gidiyo yarım saatten fazla duruyo bende dinledim tuvalette çeşmeyi azck acıyo sadece su sesi var bizim ev dubleks bu arada gidip üst katın lavabosuna gidiyo 2gün önce cebinde iPhone sarj makinesini gördüm tuvalete götürmüştü unutmuşım dedi ben dahada bi kıllandım. Dün akşam gene wc de kapısını çaldım çıktı ben girdim 3kere kapıma geldi bi bahane bulup cocuk uyandı vs diye. Her neyse ben her yere baktım wc deki havalandırma boşlugunun dış tarafında mermer var oraya koymuş elimi bi attım telefon beyninden kaynar sular döküldü sordum kimin diye bilmıyorm kimin bu dedi aşağı kata indi erkek kardeşine sordu Ömer bu senin mi diye oda benim evet dedi fakat Ömer üst kattaki wc yi kullanmıyo ki ayrıca neden gizlesin ki alsın odasına orda kullansın kim görcek inanmadım baya bi kavga cıktı polisi aradım elimden aldı telefonu saldırdı bana cocugu vermıyorm sen nere gidiyosan git dedi zorla aldım cocugu babam geldi beni aldı şimdi ailemin yanındayım bu arada 2erkek üstüme geldi gittiler annelerine anlattılar filan beni suclu göstermeye calıstılar. Sizce ben haksız mıyım o telefonu acamadım elimden aldılar zorla belkıde kocam baskasıyla konuşuyodu yemin ederim elleri ve sesi titriyodu elimde telefonu gördüğünde