0 oy
1,901 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimle aramız çok iyidir beni çok sevdiğinide bilirim her dediğimi yapar ne istesem.alir elinden geleni yapar benim için 4 tane bileziğim.vardi düğünden kalan 57 bin yapıyor araba bakmış kendine adamla konuştum.ayarladim bekliyor gidip alıcam dedi yok dedim nerden çıktı araba ben istemiyorum almıyorum da git.kendin al dedim söz vermiş herşeyi ayarlamış şehir dışında araba ben yaptım.ben alıyorum dedi aldı altınlarımı gitti baya kavga ettik arkadaşları çok beynini yıkıyor bıktım artık yine birinin aklına.uymuş gidiyor 

Ailem altınları aldığını öğrenince kıyamet kopacak

Kavga ettik vermedim aldı zorla ben alcam sana dedi halletcem.soz dedi gidip alayım pazartesi sabahta notere gider senin üstüne yaparız arabayı dedi sözler verdi çıktı gitti çok üzgünüm elimde başka hiç bişey yoktu onlardan ayrı 55 günlük kızım var bide onunla kaldım öylece evde :(

25 Cevaplar

0 oy
(614 puan) tarafından
Haberin olmadan yapması doğru olmamış. Ama eşin bu elimde altınım olsa eşim de istese seve seve veririm. Ki bende aynı evin içinde yaşıyorsunuz senin benimi yok bu işin. O yüzden bu kdr kavgalar gürültüler oluyo. Hem bide ailene. Ne ki sonuçta siz karı kocasiniz. Sizin o. İstediğinizi yaparsınız. Evlendikten sonra aileyede bu tarz konularda açıklama yapmak bana göre hoş değil
-Reklam-
0 oy
(12,191 puan) tarafından

Yerine zor gelir canum

0 oy
(154 puan) tarafından
Onlar senin mihrin altında değil mi? Dinen bile yasaklanmış haram bu. Benim de başıma geldi ya. Ama çok ağlamıştım inşallah alamazsın dedim çok şükür alamadı. O arsa alacaktı.  Senin içinden vermek gelmiyorsa zorla aldıysa zaten o arabadan hayır göremeyecek. Madem öyle dediğini yapsın arabayı senin üzerine yapsın. 
0 oy
(14,709 puan) tarafından
Size ait olan altınlar iki tarafında ailesini ilgilendirmez aile içinde olan her şeyi pat diye yetiştirmeyin senin üzerine yapicam demiş zaten 
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Canım sonuçta altınların boş birşeye gitmiyor ki araba olacak oda bir yatırım evet senden zorla almamalıydı orada eşinin hatası var benim anlayamadığım altınlar senin ailen neden kıyameti kopartıyor böyle bir hakları yok buna izin de verme senin diyeceğin kelime arabaya ihtiyacımız vardı altınlar duracağına araba aldık bu kadar bak bebeğin de varmış bebekli eve araba nimet gibidir bence bunda üzülecek birşey yok mutlu olman lazım arabanız oluyor diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 670 göst.
14 Ağustos 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Kaynanasizgelin (794 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 478 göst.
18 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde esra.02. (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 451 göst.
18 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Egetuna (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,312 göst.
21 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,821 soru

24,661,199 cevap