0 oy
443 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Merhaba canlar elimde bitane çeyreğim var bı konuda çok kararsızım sizlere danışmak istedim,şuan 1330 TL çeyrek bı yanım çeyreği sat paraya hiç dokunma elinde dursun düştüğü zaman 700-800lere git hemen çeyrek al o parayla geri kalan kâr olur diyor,bı yanımda şimdi satarım bide düşmeyin daha da yükselirse ben zararlı çıkarım diyorum iki arada bi derede kaldım ne yapayım sizce??yada sizin yaptığınız bişeyler var mı ??

26 Cevaplar

0 oy
(1,730 puan) tarafından
Altın artık kolay kolay düşmez canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu an büyük belirsizlik var. Yarın ne olacağı belli değil. Fed kararı açıklandıktan sonra biraz daha şekillenecek düşüp düşmeyeceği. Beklemekte fayda var.
0 oy
tarafından
Toplantı olacak miş bununla ilgili eşim bana diyecek ona göre bende bişeyler yapacam düşüp yükselmesi hakkında bi ihtimal düşer diyorlar ama altının varsa zarar etmezsin altın herzmn değerlidir bozma 
tarafından
Haberdar olursan biseylerden buraya tekrar yorum yap barim bende haberdar olayım :))
tarafından
Canım bu ilk 2 ay yüksek sonra düşecek dedi eşim
tarafından
Aaaaa kafamda çılgın sorular ve karmakarışık oldum :D :D :D teşekkür ederim canım :))
0 oy
tarafından
Evet canim sanirim satmasan daha iyi olur turk lirasi surekli deger kaybediyor malesef tl olarak saklarsan parar erir. Ama mesela diyeli bi ihtiyacin var almak zorundasin o zaman altini satip ihtiyacini alirsan zarar etmis olmazsin
0 oy
tarafından
Yok kız karışma daha düşmez 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
9 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 879 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.