0 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde (955 puan) tarafından
3 KAYBİM var kanımda pıhtılaşma çıktı ama doktor bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum hafif var sende dedi, ama idrar yolu enfeksiyonu akıntım hiç bitmiyor....

Bir düşük bir boş bir dış gebelik gecirdim şimdi korunma sürem bitti doktor kontrolüne başladım folik verdi.... 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim tez zamanda kucağıni doldursun.sogan kürü nu dene canım ben yaptım düşük ten sonra hamile kaldım hemen
-Reklam-
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Cok sağlam bi kadin dogum doktoruna gözükmen lazim hangi sehirdesin
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun ben 4 yıl bekledim en önemli şey stres yapma ben yaşdan dolayı tedavi oluyordum olmuyordu çok uğraştık çok üzülüyordum tedaviye ara verdik 2.ay hamile olduğumu öğrendik 2 ay boyunca hiç takmadım Kabullenmiştim ki Rabbimin hediyesi geldi ümidini yitirme inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Teyzemin gelini wyni şeyi yaşadı 4. Hamileliginde 9 ay boyunca igne kullandi simd kizi 2 yasind a
0 oy
(711 puan) tarafından
Rabbim en kısa zamanda sanada hayırlısıyla sağlıkli hayırlı ewlat nasip etsin inşallah
0 oy
(260 puan) tarafından
Canım bende de pıhtılaşma var 6 düşüğüm oldu oksapar kullandım kızım çok şükür 7 aylık şuan doğdu sağ salim
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Niye öyle.duusnuyoraun ki sen hariç herkes hamile demen bilemezwin ki belki daha güzel bir kapı açılır canım öyle üzülme Allah'a dua et inşallah en kısa zamanda olur sknti etme isyan etme dua et benim kuzenim 4sebelik evliydi hep düşük yapıyordu en sonunda çok şükür bu defa düşük yapmadı hamile kaldı dogurdu hani Allah'tan umut kesilmez sabret belle Can im  bir bakmisisn hamile kalmışsın :-)
0 oy
(581 puan) tarafından
Rabbim kucağıni doldursun inşallah
0 oy
tarafından
Rabim en yakın zamanda sana da bir evlat  versin  inşallah  
0 oy
tarafından
Ah kuzum yaaa rabbim isteyen tüm kadınlara annelik duygusunu yatmayı nasip etsin yengem de çok istiyir ama olmuyor 
0 oy
(139,979 puan) tarafından

uzulme artik gülme vakti ♥️♥️♥️ 

erkek olursa adini kuzey koy biz koyduk baby boyumuz cok tatli sende kuzey koy senin bebeginde tatli olsun :D

bu karı beni dövecek ☺☺☺

aynen bulunuyo
(15,952 puan) tarafından
Dur kız aklımda kalsinnn uyarı veren olursaaa☺️☺️☺️☺️iyi olduğu soylediginnnn
☺☺☺☺☺
(955 puan) tarafından
Güzel kalpli sevdosum benim sana bosuna kanim isinmamisss ❤️ kuzeyini sevsinler teyzesiiii yaa
☺♥️☺♥️☺♥️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 842 göst.
+1 oy
6 cevap 275 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
19 cevap 510 göst.