0 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Çeyiz alışverişinde alınmıştı giymem boşuna almayın dememe rağmen almışlardı ve bir kez olsun giymedim bunun kadar gereksiz bir şey yok ya dolabı karışırtırırken arkada da gördüm :(:( 

36 Cevaplar

0 oy
(548 puan) tarafından
Benimde var bundanim baza altını bekliyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bnm bundanım yok :)

0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ayy bendede var 65tlnye almıştım 2seneden fazla oldu giymiyrm dolapta boş boş duruyor keşke topuksuz olsaydı yine giyerdim giyilmiyor
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Aynısından bende de var markası Bile aynı bi defa bile giymedim dolap arkasında duruyor 
0 oy
tarafından

Bir kere giydim onda da halıya takılıp çocuğu uyandırdım o derece gıcık kapiyorum:D

0 oy
(1,470 puan) tarafından
Ayy çok tatli ya ben hep istedim bundan alınmadı bana bildiğin anne terligim var çok çirkin
0 oy
tarafından

O değilde annemin vardı buna benzer maf ettim küçükken

Evin içinde takip takistirip böyle gezerdim hahhah :D

0 oy
tarafından

Dert eetigin şeye bak ayy çok uzucuyse at gitsin :D

0 oy
(695 puan) tarafından
Üzerinede tüylü sabahlık sabah kalkiyorsn prenses edasyla sonrası hayatın gerceklerine dönüşüuor (:
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Almayani dovuyorlarmis sende ya dayak ya terlik demişsin terliği secmissin sonuc farkında olman da güzel :-)
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Bendede pembesi var hiç giymedim aklımda gelmedi aslında :)))
0 oy
tarafından
Benimde var ama giymek nasip olmadı 40 numara giyerim ama mübarek gidip 37 numara almışlar boyum uzun hiç topuklu giymedim giysem direk düşüp bir yerlerimi acotorim
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Ayy bende de var hem de 2 tane gerçekten çok gereksiz 
0 oy
(4,311 puan) tarafından

image

benim de var bundanım malesef :Dbi kere giydin mi diye sorsana alındığı günden beri kutuda dolapta duruyor hayır insan böyle bir şeye niye para verir :angel:
(4,311 puan) tarafından
Düşündüm de topuğunu falan söktüremez miyiz acaba öyle olunca lohusa terliğine bile dönüşebilir :D
0 oy
(50,423 puan) tarafından
Ben baskin geldim aldırmadım esimde röpteşambir aldirmadi☺️☺️ ama annem zofla esime terlik aldi ☺️ dn pahalisindan ☺️ sonuc o terlik dolapta duruyo esim bes liralik terlik giyiyo☺️
0 oy
tarafından
Bnmde Bnzer siyahi var nerde şuan bile bilmiyorum:)

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 855 göst.
6 Haziran 2021 Aile kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu

401,178 soru

12,006,956 cevap

36,194 kullanıcı

...