0 oy
1,236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,259 puan) tarafından
Kızlar hiç İçinizde kalan bir şey oldu mu evleneceğiniz zaman benim oldu ben anlatayım Siz de anlattım benim içimde kalan şey nikah elbisesi giyemedim nikahımız kıyılacak to nikah günler aradık nikah elbisesi alınacak Kayınvalidem dedi ki nikah elbisesi ne ne gerek var dedi Hiç mi üstün yok dedi bana Ben de anne dedim şimdi giyiliyor dedim kim giyiyormis  Dedi Ben de Birkaç isim verdim onlar dedi şehirle dedi biz işte ben evlenmeden önce köydeydim onlar Şehirli falan dedi sen dedi onlarla ne bakıyorsun dedi alamam elbise dedi Ben de senden istemiyorum Ben eşimden tuncay'dan istiyorum dedim onada aldirtmam r Tamam dedi İki elini yumruk yaptı dizine vurdu Babam da var ha düşünün yüzük atmaya kadar geldi yüzükleri getirmişler bu iş kalsın diyor sen diyor çok istiyorum Ben dedim nikaht elbisesi istiyorum istemem alamam falan filan dedi Babam dedi ki kalsin i nikah Dedi düğünde kıyılır yani Düğünden 4 5 ay önce biz kaiydıracak tık nikahı sonra düğün günü geldi çattı yine nikah elbisesi almıyorlar eşimle de alalım falan filan dedim Neyse ben dedim Görürsünüz siz gavur luk yapacağım yapacağım ya görürsünüz ben dedim düğünde nikah kiydiricagim  köy düğünü ya bizimki Hayır olmaz Eşim diyor Hayır öyle şey mi olur benim dedim elbisem var Kayınvalidem de konuştuk Ben dedim yukarıda düğünde kıracağım Dedim hayır dedi düğünde nikah mı kıyılır şöyle böyle Hayır benim elbisem mi var dedim bana ne dedi biliyor musun gabbe herif bulma emi dedi hicmi yok kiyafetin giy donu cik dedi bende tabi olmaz dedim figinde kiydirdim diye bana kizdi Ben de öyle bir heves dedim ki nikah elbisesi Ben de öyle bir heves dedim ki nikah elbisesi giymeye Bu benim çok içimde kaldı düşünemezsiniz bilmiyorum ama öyle yaptır ve Kayınvalidem zaten şimdi Küs Bana da öyle işte

22 Cevaplar

0 oy
(405 puan) tarafından
Ne biçim kaynana ya o. Benim kaynanam da gelinlik giymemiş benim gibi. Çok çabaladı düğünüm olmadı için ama kayinbabam ve kardeşleri istemedi yapmadı bizim yapmamıza da izin vermediler. Yani düğünüm olmadı gelinlik giyemedim doğru düzgün eşyalarım olmadı hep milletin eskilerini getirdim. Yine de Rabbime bin şükür. Eşyalar sıkıntı değil eski de olsa kullanılıyor ama gelinlik içimde kaldı. En azından bı fotomuz olsaydı çocuklarımıza gosterecegimiz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 340 göst.
21 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif&hanim (5,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 516 göst.
0 oy
26 cevap 1,108 göst.
0 oy
15 cevap 787 göst.

Kategoriler

1,444,762 soru

23,738,695 cevap

313,927 kullanıcı

...