0 oy
925 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bana geldiğinde miniciktin 1 ayliktin babam 9 yaşina girdiğimde getirmişti eve seni. Şuan 19 yasindayim sen benim 10 senemsin sen benim ilk göz ağrimsin arkadaşimsin beraber büyüdük seninle güzel oğlum dobby ♥️ bugun icimde bi sıkıntı var diye post acmistim annemi aradim 1 saat falan oluyo kedilerime bakiyim dedi dobbyi goremedim meğersem sabah ağirlaşmis suan klinikte tedavideymis gençlik hastaliğina tutulmuş bal oğlum :( veteriner hekim hazirlikli olun yaşli zaten bünyesi kaldiramaya bilir demiş.. Daha önce sizden oğlum evladim buğram için dua istemiştim edenlerden allah razi olsun bu seferde patili dostum dobby için dua istiyorum... 

Linç veya dalga geçen olursa çok ağir tepki veririm o benim çocukluğum benim ailemden biri o 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay çok üzüldüm benimde hep kedilerim vardı bir tane minik kızım vardı ayağı kapıda kalmıştı ablamında sözü vardı ozaman hiç üşenmedim veterinere götürdüm para desen yeteri kadar yok ucu ucuna yetişti ama feda olsun dedim sonra başka bir hastalıktan oldu zaten karman diye bir oğlum vardı oda ayni hastaliktan oldu gozumun önünde eridi yavrum çok ağladım günlerce 
tarafından
Benim oglumda 1 aydir bu genclik hastaliğiyla savasiyo gozumuzun önünde eriyo bugun artik cok ağirlaşmis... Onu kaybedersem benim icin hic bise eskisi gibi olmaz
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum kaç sene oldu benim yavrum oleli hala aklıma geliyor çok üzülüyorum
tarafından
Keske hepsinin tüyleri kadar ömürleri olsa
-Reklam-
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Ahh kıyamam ben ona inşallah düzelir kuzum oda can dalga geçemez kimse
tarafından
Daha once linc ve dalga gecilmisti. İnsallah duzelir
(1,037 puan) tarafından
Bunu cahil insanlar yapar merhameti olmayan insan bile sevmeyen varlıklar yapar
0 oy
(12,268 puan) tarafından
İnşallah iyileşir canım ama her canlı gibi onunda zamanı gelmiş olabilir 

Umarım bir an önce iyileşir 
tarafından
Benim icin daha erken daha dün gibi bana geldiği an.. umarim inşallah
0 oy
(3,174 puan) tarafından
Allah şifa versin kuzum. Çok geçmiş olsun.
tarafından
Teşekkurler canim
0 oy
tarafından
Ah guzelim... İyilesirsin bir an once de evine donersin :(((
tarafından
Amiiin inşallah
0 oy
tarafından
Ayy kuzum çok üzüldm inş iyi olur
tarafından
İnşallah tesekkurler
0 oy
(14,922 puan) tarafından
Ah yavrum ya nasıl da yatmış kurban olduğum. Allah şifa versin 
tarafından
Amiiin teşekkurler
0 oy
(475 puan) tarafından
Bu konuda dalga geçen kişinin vicdanını sorgularim cidden Rabbim şifa versin inşallah onlar Allah'ın sessiz kulları çok seviyorum ben inşallah iyi olur ya
tarafından
Gecen gene oglum icin dua istemistim bayaa bi linc yedim dalga gectiler :/ inşallah amin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
23 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 604 göst.
0 oy
12 cevap 319 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat12345 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 581 göst.
24 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde sumram (33 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,097 cevap

45,382 kullanıcı

Kategoriler