0 oy
813 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben hiç sevmiyorum nedeni de diğer postumds var sizin durumlar ne 

42 Cevaplar

0 oy
tarafından

4 senelik evliyim  eltimin adını oğluma hamile kalınca öğrendim  oda abim Deniz koymak istedi  bende cok beğendim  sonra esim uyardı  abimin eşinin edida Deniz diye ozman öğrendim   

Hiç biri ile işim olmaz  olmuyor  ne evime ne evine  

Bitanesi ile görüşüyor dum ben kızımı kaybettim   doğumdan sonra enflasyon değerim cok yüksekti  istanbula  tadavi icin gittim aynı aylarda hamile kalmıştık  ben erken doğum yaptım  daha 1 ay filan olmuştu kızım vefat edeli gözümün içine baka baka  her fırsatta karnını okşadı  bana nispet yaptı  o günden sonra bağlantıyi koparttim    

tarafından
Allah onu da sinasin inşallah bende ilk önce kız çocuğu getirdim onunki erkekti bana demediğini bırakamıyordu benimde ondan sonra tüm bağlantı gitti
tarafından
Rabbim dusmanima bile evlat acısı vermesin cnm beddua etme  evlat acısı hic bir şeye benzemiyor
tarafından
Tabiki ya
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Bende muhattap değilim benden yaşça büyük ama zekası 10.yasinda ki çocukla es değer kıskanç 
tarafından
Tam benimkini anlattın desem
(581 puan) tarafından
Herşeyi kıskanır evimde ki bardaklarimin aynısı falan alıyor ne alsam onun evinde görüyorum sinir oluyorum
tarafından
Bende de ne kıyafet varsa aynısından istiyor yada benden illa istiyor
(581 puan) tarafından
İtici ya gram sevmiyorum

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 884 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 373 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,244 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 172 göst.
14 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eso2121 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 209 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu

411,267 soru

12,379,799 cevap

43,080 kullanıcı

Kategoriler

...