+1 oy
1,386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından

merhaba hanimlar,

gece gece inanin aşırı doldum. Gece zaten uykusuzluk var gunduzleri de bebegimle surekli ilgileniyorum ama esimin bu vurdumduymazligi gercekten cileden cikariyor bazen. 
bugun ben bebekle ilgilenirken evi supurdu ben de vileda yaptim. neyse ben tabi yemek bulasik bebekle ilgilen derken 5 dk bile dinlenemedim. kizim agladiginda insan bir bakmaz mi neden agliyor yardima ihtiyacin falan var mi diye. acmis bilgisayari film izliyor. gorunce delirdim soyleyince ben nankor oldum. neymis hafta sonu bir yere gitmemis gezmemis evi supurmus haftaici ise gidiyormus. ben sanki o ise gidince napiyorsam. ise gidip masanin basinda vakit gecirmece ben evde daha cok yoruluyorum. bebek buyutmede cogunluk yardimci olmuyor. tek basima yetmeye calisiyorum. soyleyince de asla kabul etmeyip beni suclu cikariyor  gercekten asiri sinir oldum sonucta ben anneysem o da baba degil mi. siz de durumlar nedir 

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok haklısınız erkeklerin geneli böyle. Alışmışlar paşa gibi davranılmasına. 
-Reklam-
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Esimin kendi işi haftanin7 gunu calismasina ragmen gece bebek agladiginda veya cok yorulup uyumak istedigimde eşim bakiyor sagolsun 
0 oy
(614 puan) tarafından
Canım eşim vardiyalı çalışıyor. Şuan gece vardiyasinda sabah gelir bire ikiye kdr uyur biz evdeysek kalkar çocukla ilgilenir ben işleri yaaprim. Bizim için erken kalkiuo sonra diğer gün sabaha kdr uyanık olmasına rağmen sizle vakit gecireyim diyo çok saolsun valla o konuda hakkını yiyemem. Temizliktede ztn hep yardım eder
0 oy
(3,417 puan) tarafından
15 aydır kızımı tek büyütüyorum eşim bu süreçte 1 ay kaldı yanımızda 10 gün 10 gün geldi izne sağ olsun Rabbim basimdan eksik etmesin sabah kahvaltimi hazırladı akşam yemek yaptı mutfak topladı bunu çocuk yokkende yapardı :) yemek bulaşık kahvaltı çok yardımcı olur bı ev supurmez sevmiyor 
0 oy
tarafından
Keske benim esim evde olsaydida evi bile supurmeseydi canim beterin beteri var 
0 oy
(195 puan) tarafından
Canım benim üç kuzum var ücüde peşpeşe oldu şuan hamileyim ve inan eşim ne çocuklara bakar ne ev süpürür herşeye rağmen evinde cocuklarida benimde dört dörtlük ister bende çok şükür hepsinin üstesinden geliyorum evi supurmus daha ne 
0 oy
(715 puan) tarafından
İşin çok zor benim eşimde böyle hamileyim eve misafir çağırıyor yemek hizmet bekliyorlar benden bide. Hamileliğim tedavi ile oldu riskli hayatta evi süpürdugunu hatırlamam suyunu bile benden ister yemeğini hazırlarım meyvemi soy getir der işten gelir pantolonu bi yerde çorabı bi yerde banyo yapar havlu bi yerde fön makinesi yerde kulağını temizler aynanın önüne bırakır sakal tıraşı olur kıllar yerde yani öyle hiç yardımı olmadı bi bardak bile kaldırmadı 1.5 senelik evliyiz bizde
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Benim eşim bu hafta sabah 8 akşam 8 çalıştı normalde vardiyalı 8 saat calışıyo bu hafta 12 saat çalışmasına rağmen aklına gelebilicek bütün işleri yaptı hep yapar çocuklardan önce de yapardı 2 çocuğumuz var hala yapar çocuklara da bi anne gibi bakar Allah razı olsun ondan yani en büyük destekçisi.. Hic bi zamanda şikayetlenmez ben calisiyosam sende evde yoruluyosun der
0 oy
(415 puan) tarafından
Şükür ediyorum gerçekten eşime hamileyim ev süpürür 2 tane daha çocuk var onların gece tuvalete bile eşim götürür  her işime elinden geldiğince koşmaya çalışır benim çocuklarımın bebekligi çok ağlak olur kolik bebek ti ikiside eşim işten gelince dünyalar benim olurdu azcik dinlenirdim yada işimi yapardım Allah razı olsun 
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Hayır 19 aydır bir fiil kendi islerimi hep kendim yaptım gece 5 e kadar oturup sabahın 6 sında geri uyandığımı biliyorum. Eşim akşam gelir yemek çay herşey bende supur desem yapmaz. Çok çok zorda kalayım öyle yani. Su bile ben veririm 
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Henüz anne olmadım  yakın zamanda olacağım o zaman göreceğim ama ikimiz de çalışıyoruz, bebek doğduğunda evde olacak olsam da öyle bir şey yok şimdiden anlaştık eve geldiği andan itibaren alt değiştirme ve ilgilenme onda olacak. Bakalım uygulamada bir sorun çıkacak mı.
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Benimki evi süpürmez bence bebek olunca eline verivercem artık iş yaparim yoksa eşim yardim etmez
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Daha ne istiyorsunuz bilemedim evi süpürms adaam burada sorsan yardim eden es var mi diye parmak sayisi kadar az erkek cikar eminim 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Çocuk ilk doğduğu sıralar yardım ediyordu.Tam da yardıma en çok ihtiyacım olduğu anllarda ben çalışıyorum deyip hiç bir şeye yardım etmiyor.Oğlumu biraz büyütüp sırf artık bende çalışıyorum diyebilmek için iş bulup çalışmak istiyorum .Doğumdan önce çalışıyordum
0 oy
tarafından
En azindan evi supurmus benimki asla bisey yapmaz cocugun oyuncaklarini topla bâri derim dilimde tüy biter artik
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Valla canım benimde asla yardım etmez hele eve gelir sürat asar çok yoruldum diye yaptığı en büyük şey uzanıp beşik sallamak başta bu konu yüzünden  çok tartışıyorduk şimdi artık beklentim yok kendim hallederim her işi yeter ki ev huzursuz olmasın ben yorgun olsamda olur
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Klasik türk erkeği eger zamanının da annesi güzel eğitmiş olsaydı sen bugun böyle cekmezdin 
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Benim ki etti halen de ediyor Allah razı olsun...bazen derdim ben işten gelsem yorgun halimle etmezdim sana diyorum:)))

Bu süreç basit gibi ama asla ev çocuk gerçekten yoruluyor insan tek desteğimiz eşimiz kalkıp iş yapmasa bile sözleriyle böyle kırması olmamis ve sen in halin ortada film keyfi yapası mı tutmuş tamam çalışıyor oda ama bizde evde boş değiliz akşama kadar 
0 oy
tarafından

Banyo yıkayan, süpürge açan büyük oğlumu yıkayan küçük oğlumu uyutan kocam sağolsun tabi bunları benim başka işim varsa yapıyor Allah razı olsun <3

0 oy
tarafından
Burda şöyle kocalari gördükçe kocamı öpüp başımın üstüne koyasim geliyo bazen dayanamayıp herifi öpüyorum ne oldu diyor yok birşey diyorum simarmasin diye burdaki herifleri anlatmıyorum vallaah yeri geliyo yemek yapiyo yeri geliyo evi temizliyo yeri geliyo dışardan yemek soyluyo 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 898 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 785 göst.
+1 oy
1 cevap 97 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aybukee (1,441 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 405 göst.
15 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Nare88 (315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,309 soru

24,442,958 cevap

353,435 kullanıcı

...