0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından
Unutamadiginiz bir anınız var mı benim şu var belki 2 belki 3 yaşındaydım annem diyor yaşımı bu arada misafirlikteydik annemle tuvalete götürdü annem yeni alisiyomusum ayağa dikilip bacaklarımı açmıştım ve kocaman solucan gibi bişey çıktı sonra pat diye bı kese gibi bişey düştü içi resmen kurt doluydu annem aldı hemen beni apar topar ben bukadirini hatırlıyorum sonra hemen Dr gitmişler ben çok kum toprak yermisim gerçi hala yiyesim geliyo o yüzden kurt olmuş karnımda doğurmuş eğer kese dusmeseydi iki. Güne hiç organ birakmazlardi demiş doktor hayal meyal hatırlıyorum.o anı çok korkunçtu ama düşerken canımın yandığını yada ağrım olduğunu hatırlamıyorum

24 Cevaplar

0 oy
(51,985 puan) tarafından
Anammm o neydi gi cok anim aklımda da seninki bayağı tuhaf
(1,041 puan) tarafından
Sorma kuzum başima bidaha gelecek diye ömrümce korktum annem hep anlatır annem demese belki bende rüya olarak düşünürdüm
-Reklam-
0 oy
(1,326 puan) tarafından
4 yaşlarındaydı o zamanlar unutamadigim an evet var 99 Marmara depremi evimizden kardeşimle beraber birimiz annemin kucağında birimiz babamın kucağında koşarak çıkışımız sonra babamın tekrar binaya girip bizden ayrı yaşayan amcamlarla kalan babaanne mi yegenlerini cikarisi :( 
(1,041 puan) tarafından
Ah çok üzücü ben 9 yaşındaydım o depremde bende hiç unutamam bende karabukteydim ozaman önce bı patlama gibi bı şey geldi neydi hala cozemedik sonra deli gibi sallandi
(1,326 puan) tarafından
27 yaşındayım ve o geceyi asla unutmam okulumuzun yıkılışını binaların olmayisini çocuk aklı işte anne biz niye okula gitmiyoruz diye sorduğumda okul binamızın çökmüş halı hala gözümün önüne gelir günlerce dışarda yatisimiz Allahım ne günlerdi ya
0 oy
(701 puan) tarafından
Gece gece postuna ne güldüm ya komik değil aslında ama anlatış tarzın başları güldürdü beni . Sonu da kötüymüş Allah korumuş şükür..
(1,041 puan) tarafından
Komik komik gül kuzum ama dusununce de çok ürkütücü ya yıllarca çektim ağrısını iltihapi bı ama Allah'tan böyle bişey bir daha olmadi
0 oy
(1,295 puan) tarafından

3.5 4 yasimi hatirliyorum gece tam yaticaktik bir telefon gelmisti dedemin öldüğü o zaman millet eve dolmustu bunu cok net hatirliyorum :(

(1,041 puan) tarafından
Ya işte bbunlar unutulmuyo malesef Allah rahmet eylesin

İlgili sorular

0 oy
73 cevap 1,106 göst.
0 oy
71 cevap 1,572 göst.
0 oy
80 cevap 1,793 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 493 göst.