0 oy
579 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (421 puan) tarafından
Annemlerde kayinvalidemlere de 5 dakika mesafede oturuyoruz ama 1 yaşında kardesim var ondan annem fazla dışarı çıkmıyor babam da öyle 

Yılbaşında kayinvalidemgil gelecek 4 5 gün önce dedi çerezlerimizi alırız gelicez bir porgraminiz yoksa diye bende yok anne evdeyiz dedim 9.5 aydır evliyiz kendimize özel çok programımız yok eşim çalışıyor sabah 8 akşam 5 araba da yok altımızda havalar da soğuk olup bende 27 haftalık hamile olduğum için dışarıda çıkmıyoruz hep programlarimiza aile üyelerimiz dâhil oluyor eşimle konuştum ama daha eşim 23  ben 25 yaşındayım kısacası böyle bu yılbaşı son aileyle etkinliğimiz bayramlar falan hariç tabi 

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Disarida yemek yiyeceğiz canlı müziğe falan gideriz 
(421 puan) tarafından
Ne güzel
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her zamanki gibi olacak bne işten çıkıp anneme giderim çocuğu alıp eve geçerim eşim de işten gelir yemek yer uyur biz de oğlumla oyun oynarız 
(421 puan) tarafından
Olsun canım buna da şükür
0 oy
tarafından
Yaşınızı niye belirttin anlamadım 
(421 puan) tarafından
Hani yeni evliyiz genciz daha ama ailelerle plan yapıyoruz genelde diye belirtmek amaçlı
0 oy
(10,857 puan) tarafından
Bizim için sıradan Bi gün çağımızın yanında her güz cerezimizde var değişik bisey yapmıyoruz biz 
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Sarhos olmak :D
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Hiç bişey bir normal bı gün olacak ☺️
0 oy
tarafından
Yaspasta alırız çerez cips falan öyle geçer bizim
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Keşke kaynananlari cagirmasaydin cnm daha yeni evliyiz diyorsun belki ilk yılbaşınız. Çünkü aileler nasıl alisirsa öyle gider seneye de isterler. Keşke eşinle yalnız ilk ve son yılbaşınız olacağı için çocuksuz güzel bir masa hazırlayıp baş başa gecirseydiniz. Biz öyle yapicaz eşim 8 aylık bebeğim ve ben evde güzel bir masa hazırlayıp yeni yıla girmeyi düşünüyoruz güzel şeyler de var Tv'de :)
(421 puan) tarafından
Ben çağırmadım canım kendi gelmek istedi teklif etti kıramadım kötü insanlar değil bundan sonra ki planlara kimseye dahil etmiycez ama karar aldık
(1,685 puan) tarafından
Canım sen bana çok tanıdık geldin hahahah :) kötü insanlar değil diye her şeye dahil ettim dahil oldum ben de önünü alamadım resmen artık birbirimize bağımlı yaşamaya başladık eşimin yıllık iznini bile onlarla gecirmemizi istediler sonra koydum mesafeyi yine teklif ediyorlar şanslarını deniyorlar ama yok yani :) boğuluyor insan başta ben de öyleydim ne olacak dedim kötü insan değiller ama hep dip dibe olmak istiyorlar bu sefer çok bunaldım inşallah senin sonun iyi olur :)
(421 puan) tarafından
Yok yok  :) böyle dedin gözüm korktu yok ya eşime de dedim daha 9.5 aylık evliyiz dedim martta çocuğumuz olacak artık ailecek birlikte plan yapalım gerekirse evimiz de birlikte tv izleyelim oda tamam dedi zaten son aktivite inşallah 2 3 ay sonra bir post açmam kayinvalidem bize yapışık yaşıyor diye :D
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Eşimin amcasigile gitcez çok severim kendilerini :) tombala filan oynarız öyle vakit geçer 
(421 puan) tarafından
Yılbaşı demek tombala demek  :D
(1,367 puan) tarafından
Ben çok seviyorum onu oynamayı  :D
0 oy
tarafından
Çok yakın kız arkadadim gelecek. Kaz ve pilav pisirecez bı de pasta gibi bişey yaptım. Bnde hamileyim 31 haftalık. O yüzden bu sene evdeyiz. 
0 oy
tarafından
1 saat mutfakta olurum 1 saat oturma odası sonra yatmaca
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Hiç program yapmadık gerek de duymuyorum açıkçası normal sıradan bir gün benim için 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Yılbaşının dıger günlerden farkı yok gözümüz de.  Rutinimize devam. 
0 oy
tarafından
Arkadaşlarla toplaşıp yemek sohbet muhabbet..
0 oy
tarafından
Müslüman noel kutlamaz 
0 oy
tarafından

Kayinvalidemde toplancaz gibi ama kesinde değil supriz bi misafir bekliyorum eğer onlar gelirse gitmem kaynanama çekemem supriz misafir :D

0 oy
tarafından
Diğer günlerden hiç bı farkı yok benim için
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Allah izin verirse Annemlere gidicem 
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Klasik bir aksam olacak.  :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 32 göst.