+1 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim miladdan önceki yazismalarim bile durur hic msj silmeyi foto silmeyi sevmem sacma sapan anlık cekilen fotolar bile durur galerimde :D dun aksam maillerime bakayim dedim bir suru denebunu kutusunu kacirmisim bu ay bile gelmis gormemisim :( butun mailleri tek tek sildim binlerce vardi 2017 den beri hic silmiyodum bi ara da galeriye el atmam lazim :D

27 Cevaplar

0 oy
(388 puan) tarafından
Ben de hic silemiyorum elim gitmiyo bi turlu.mesaj silmeyi hiic istemiyorum ama whatsappim ayda bir yenilendigi icin siliniyo malesef((
tarafından
Yedekleme yapmiyo musun
-Reklam-
0 oy
(175 puan) tarafından
Bende silerim haftada bir.galerimde fotolar duruyor 2015den.Gereksizleride silerim 
tarafından
Ben de silmeye basladim mailler bitti msjlara ve galeriye el atmam lazim
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Sosyal medyada olanları silerim olurda çalınırsa falan diye ama telefondakilerde birinci dereceden olanlar genelde durur diğerini silerim. Hele galerim Allah Allah ifşa yuvası gibi :)) Hiç silmem galerim de hersey durur o yüzden telefonumda yer kalmiyor. Şeyma Subaşı kadar zengin değiliz ki dolunca yeni telefona geçelim  :) 
tarafından
Benim telefonumda kimlerin ne ifsasi var telefonum birinin eline gecerse intihar etmem lazim sjdjfjdj saka bi yana gb fazla oldugu icin telefonumu kasmiyo ama artik rahatsiz olmaya basladim 2017 den beri mailler duruyodu neler neler kacirmisim :D
(1,963 puan) tarafından
Yaa ben telefon değişince bile öbür telefondakileri yeniye atıyorum :)) 2010 yılından beri aktif video resimler durur.bszen bakarım ifsaso olanlara atarım bakın ne buldum diye :)) Kimsenin eline geçmesin o yüzden bozulan telefonlari atamıyorum bir yere  içindekilere bir sekilrr ulaşırlar diye
0 oy
(3,696 puan) tarafından

Anlık temizlerim tüm mesaj ve mailleri :) koymam hic

tarafından
Ben de oyle yapcm bi tamamen temizleyim de :)
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bende hiç silmm canm öylce druyo hepsi
tarafından
Cok karisiyo o zaman da ya dun aksam sileyim dedim neler neler kacirmisim kac kere gelmis denebunu kutusu is gorusmesine cagirilmisim vs
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Mailden banka dan gelenler haricinde herşeyi silerim çok karisik olunca sinir olurum a foto silemem ama şöyle ki gereksiz SS aldikalrimi birinin gönderdikleri falan onlari silerim sadece kendi cektiklerim durur 
tarafından
Iste onlara vakit ayirmak lazim ya da biriktirmeden gunluk silmek lazim :)
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Genelde silerim bekletmem  mesajları fotoğraflarıda flash belleğe arşivlerim
tarafından
Bende tutma hastaligi var hersey duruyo :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 219 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Benilknur_0 (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 521 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde nilanka (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 458 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde My life (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 630 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Greyy (1,553 puan) tarafından soruldu

408,648 soru

12,280,429 cevap

37,874 kullanıcı