0 oy
546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Birkaç gündür eşimin arkadaşları ve onların eşleri ile beraber vakit geçiriyoruz. Gezmeye, yemeğe vs. gidiyoruz.

Şunu fark ettim ki onlar biz yan yanayken sürekli eşlerine sarıldı, öptü ve çok fazla yan yana oturuyorlardı ama ben böyle birisi değilim dışarıda bunların hiçbirini yapamam koltukta otururken bile böyle yapış yapış oturamam dışarıda sarılmak öpmek zaten bana çok komik geliyor kısaca biz sanki yabancı gibiydik gibi geldi sizce eşimi sevmediğimi mi düşünmüşlerdir ben mi tuhafım

28 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yoo herkesin sevgisi ilgisi vs farklı onlar öyle yaşıyor siz böyle hiç takilmayin . Dışarda aşkım cicim yapan çok gördüm evin içinde birbirini yiyorlar :)
-Reklam-
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Bende dışarıda esimle sırnaşmayı sevmem hele arkadşları yaninda oda istemez kim ne düsünürse düsünsün kız kocan diyede dısarıda böyle şeyler olmaz 
0 oy
tarafından
Hiç sevmem öyle dışarda mıc mıc olmayı evde napıyırsan yap yagni siz normalsiniz canım bizde bir el ele tutuşuruz yürürken oda arada 
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Sen doğrusunu yapıyorsun edep denen bsey var
0 oy
(430 puan) tarafından
One yaaa öyle çok çirkin bir hareket onlar bana görede değik valla sen normalsın cnm onlar da var bi sorun 
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Bence senin davranışın doğru keza bizde öyleyiz sadece evde yakınız dışarıda en fazla el ele tutusuruz

Sanki koca görmemiş gibi davranıyorlar canım herkesin eşi var ama o ne öyle mic mic  

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 367 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tahirbebek (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 358 göst.
0 oy
11 cevap 1,725 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 935 göst.

410,343 soru

12,340,655 cevap

39,648 kullanıcı

Kategoriler

...