0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Eşiniz sızın yemeklerinizi mi yoksa annesinin yemeklerini mi daha çok seviyor?

Eşim  bnm yemeklerimi daha çok seviyo annesi bizdeyken bazen kaynanam yapıyo bana gelio o yemeği sen yapsan olurmu falan diye hoşuma da gidiyo tabi :)

28 Cevaplar

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Yemeğe göre değişir. Annesinin elinden sevdikleri de vardır anne yapsana yiyelim dediği şeyler. Hafta sonları yapar kayınvaldem yeriz. Benim yemeklerimi de begenir, sevmediği yemeği bile yapsam ayıp olmasın diye iki kaşıkta olsa yer. 
(110 puan) tarafından
Bizde de öyledir çok şükür bazen  kendi yaptığım yemeği sevmem  yenisini yapım derim yok ben yerim dökme der
(25,196 puan) tarafından
Olması gereken bu:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayınvalidem herzaman herşeyi çok güzel yapar o konuda eline su dökemem . Yaptığım yemeklerinde kendinden öğrenmişimdir sağolsun
(110 puan) tarafından
Ne güzel böyle güzel Kaynanalar Da var
tarafından
Ayn canım iyler sağolsunlar Allah'ım büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin haklarını ödeyemeyiz .
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Rahmetli kayınvalidem börek ve sarmayı çok güzel yapardı ev yemeklerinde çok iyi değildi. Bende değilim. Benim annemin yemeklerini daha çok beğenir eşim. Bi gün sende öyle yapacaksın inanıyorum der hep ama bekliyor bi umut :) :) 
0 oy
(137,459 puan) tarafından
benimki tabiki ☺☺
0 oy
tarafından
Benim ve annesinin yemeklerini beğenir anneminkileri beğenmez ama
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Ayy beninkide ayni :angel:

0 oy
tarafından
Annemin yemeklerini daha çok seviyor :))
0 oy
tarafından

Bazen annesinin bazen benim yemeğimi sever, ama çoğunluk benimkini daha çok özenirim çünkü el lezzetimde var, çeşidi daha çok yaparım :)

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 932 göst.
0 oy
16 cevap 1,560 göst.
+1 oy
27 cevap 357 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 409 göst.
24 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,916 soru