Kızlar sabah lavaboya giricektim bi de baktım çamaşır selesinin orda kertenkele var evim bahçeli ve birinci kat ama banyo camlarında bile sineklik var nerden girdi bilemiyorum ama çok korkuyorum az önce bakayım gitmiş mi diye kapıyı açtım kapının dibindeydi az daha ordan çıkıp eve giricekti. Nasıl çkarıcam ben bunu çok korkuyorum :'(
Bnmde en korktuğum ****** süpürgeyle yerlere vur ona yakın yere öyle öyle çıkar tabi doğru yönü bulursa ama ters yöndeyse evin içine kaçar
Kavanoza koymayı denesen canim
Kertenkele bisey yapmaz ya bosverin gitsin, su giderinden falan gelmistir. Geldiilgi gibi gider o:)
Kertenkelenin bi zararı yoktur eğer yapabilirseniz bi kap koyun üstüne felan o şekilde zarar vermeden atin. Ama illa ki öldürmek gerek dersen sokaktan bi kedi alin koyun banyoya avlar onu. Banyoda su giderlerinden geliyor eğer üstünde ızgarası yokda
Ayy bnim evdede var beyaz kucuk her gordugumde odum patlio cikaramiom da ikinci katta oturuyom her yer kapali kapiyi bile acik koymam nerden giriosa bilmem eve girdigimizden beri var esimde korkacak bsy yok bsy yapmaz diyo ama elimde dgl annemlerin evi birinci katti ama hic gormedim orda burda cok var disarda falan camlarda bile dolasiyo iklimden galiba
Canim yakaladin mi elektrikli supurgeyle cektirsen olmaz mi sonra disari korsun ordan cikip gider
Süpürge makinesiyle çek sonra torbayı at ben öyle yapmıştım
Yesil bir yapışkan ilac var marketlerde falan oluyor fare hamam böceği ve cesitli hasreler icin kartona suruyorsun kertenkele ne yer bilmiyorum ogren internetten yiyecegi seyi uzurine koy esin ve senin ayagina yapismicak bir yere kat ona yapisir mutlaka
Veya gorunce elektrikli supurgeyle cektir
Eşinden yardım istedin mi canım? Kertenkeleler insanlara zarar vermez normalde. Hatta bizden kaçarlar. Kormana gerek yok aslında
Bizde mustakil evde oturuyoruz bazen balkondan iceri giriyo ama yavrulari giriyo :) supurgeyle olduruyorum buyuk olsa kılımı kıpırdatamam herhalde
401,985 soru
12,034,195 cevap
36,262 kullanıcı