0 oy
2,244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merak edenler vardı..

Toplantı yapıldı tanıdık herkesi araya sokmuş adam. Toplantı salonuna toplamış. Eşimi de çağırdılar. Adam yalanlamış ben yürümedim karın yalan söylüyor demiş. Eşim benim karım yalan söylemez demiş. Adam orda arka bulunca eşimin üzerine de yürümüş. Eşimde oturduğu demir sandalyeyi adamın suratına indirmiş. Yere dusunce de tekme yumruk heryerini kan etmiş. Eşimi 4 kişi zorla getirdi kapıya. Daha direniyor gidip oldurecem diyordu. Çok aşırı zor sakinlesti. Heryeri kan içinde çok kötü dövmüş adamı. Benm kocamin tersi çok pis bunu bile bile gelmiş üstüne. Smdi adamı alıp götürdü oğlu kendi evine. Bızim ev de ana baba günü. Kızımı uyutmaya çalışıyorm korktu ağladı. Eşime sus dedikce sana kimse tin diyemez dedi. Kendimi hem çok güçlü hissediyorum hemde çok suçlu 

22 Cevaplar

0 oy
(1,048 puan) tarafından
Canim keske soylemeseydin ya esini siket ederse napcanjz simdi
tarafından
Hiç bilmiyorum ya çok pişmanım
(1,048 puan) tarafından
Simdi herkes kocasinin huyunu bilir bnim kocam oldurur resmen sende bilirsin ya o adam beyin kanamasi gecirip ölseydi nilcakti bi anlik ofke nelere sebep olur canim sklinds bulunsun dahada yaoma bolyle
tarafından
Ay yok tobe son oldu bu kız valla suç bende
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Oh iyi etmiş TE . İnşallah paranızın üzerine yatmaz

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,419 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 473 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bitter (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 531 göst.
12 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 528 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu

411,976 soru

12,402,421 cevap

44,478 kullanıcı

Kategoriler

...