Merhaba merak ettim kimler kaç yaşında hangi sehir de ve varsa çocuk sayısı ya da hamilelik haftası ne ? :))
22 yasindayim Antalyada yasiyorum 20+4 gunluk hamileyim bebegim kiz olucak ilk hamileligim :)(
28 yaşındayım ilk gebeliğim oğlum olcak inşallah 32+5 haftalik olduk Kocaelide yaşıyorum :)
18 Yaşındayım İstanbulda Yaşıyorum İlk Gebeliğim 29+3 Günlük Olduk Oğluşum İle :) 1Sene 3Aylık Evliyiz :)
14 şubatta 28 yaşında olcam :) Yalovada yaşıyorum saat itibariyle 38+6 olduk prensimle.. şimdilik karnımda ama cumartesi günü kollarımda olcak Allah ın izniyle :) ilk bebeğim ve muhtemelen de son :)
34 yasındayım 12 yasında oğlum var ilk evliliğimden. 2 evliliği yaptım 1 sene olacak 30. Haftamdayım ordu Fatsa da yasıyorum :))
Gumuşhane kelkitliyim
19 yasindayim
39+1 haftaligim prensesim olacak ❤❤
Ben 22 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum 3 aylık bi kızım var :)
20 yaşındayım 1 yıldır evliyim ve 2 buçuk aylık bir oğlum var ve şanlıurfada oturuyorum :))
Istanbuldayim 21 yasindayim ilk gebeligim 35 haftalik hamileyim ve nisanda iki sene olucak evleneli :)))
5 yıllık evliyim urfalıyım ama İstanbul da yaşıyorum 2 defa tüp bebek yaptım malesef olmadı tam bitti olmadı derken bide baktım ki 3 aylık hamileyim ;) şu an 6 aylığız tabii elhamdülillah
24 yasindayim Erzurumluyum vede 10 gun once dogum yaptimmm minicik bi kızım var :)
24 yaşındayım iki oğlum var biri 8 diğeri 3 32 haftalık da hamileyim kızım olacak konyaliyim :))
33 yaş . ilk bebek. 14+2 ist Ataşehir
Bende 24 yaşındayım 5 yaşında bi kizim var 3 yaşında bi oğlum 23 haftalikta hamileyim bi oğlum daha olacak rabbim kısmet ederse insallah muş merkezde oturuyorum bende canim
22 yaşındayım bugün birinci yıl dönümümüz 14+3 haftalık ilk gebeliğim Diyarbakır da yaşıyorum tatlım
ist Ataşehir yaş 33 .3 yil evlilik. 14+3. Thailand liyim
Yaşım 28 giresunluyum 1 kızım vae 5.5 yaşında 14 hafta 3 günlükte hamileyim istanbul kağıthane de oturuyorum
407,664 soru
12,237,128 cevap
36,936 kullanıcı