0 oy
959 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Evliliğin iz nasıl gidiyor  mutsuz olduğunuz zamanlariniz oluyor mu? Eşinizle anlaşabiliyormusunuz kim daha çok Altan almalı empati kuruyor mu eşiniz ?

45 Cevaplar

0 oy
(879 puan) tarafından
iyi iyi hoştur. arada kızışırız Aramızdan kıvılcımlar çıkar Ama daha boğazlamadık birbirimizi. Sahi ben düşündüm bi ara yeltendim ama gücüm yetmedi
(16 puan) tarafından
Allah bozmasın inşallah aranızı
-Reklam-
0 oy
(135,868 puan) tarafından
huzurumu bozanlari hayatimizdan cikardik biz cok sukur hic kimseye muhtac degiliz herseyimiz var ve en onemlisi mutluyuz
(16 puan) tarafından
Allah daha iyi etsin inşallah keşke bizde öyle yapabilsek
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Elhamdülillah rabbime cok şükür çok güzel bir evliliğim var bozmaya çalışan da kimse yok çok şükür olsada iizn vermeyiz hayattaki tüm şansımı canım eşimle evlenerek kullanmışım çok şükür 
(16 puan) tarafından
Allah daha iyi etsin inşallah cnm
0 oy
tarafından

Mutsuz ve saldirgan insanlarin mutlulugumuzu bozmasina asla izin vermiyoruz güven cok onemli en onemlisi inanmak cok sukur esimle güven problememiz yok bozmaya calisan olsada kendini bozuyor en fazla :D

(16 puan) tarafından
Ay çok iyi yapıyor sunuz Allah aranızı bozdurma sin inşallah
tarafından
Amin bitanem kalbi niyeti temiz olan cümlemizin inşallah
0 oy
tarafından

Kaynanam 

.
(16 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah
0 oy
(1,023 puan) tarafından
5 sene gayet mutluyduk 5 sene sonunda çok şükür rabbim nasip etti bir kızımız oldu yine mutluyuz çok şükür ama arabada alınca kaynana bizden çok şey istemeye başladı paraları var diye ama hiç düşünmüyoki bebek masrafları araba borcu ben işten ayrıldım huzur bırakmadı bunada şükür ne diyelim hakkımda emeklerimde helal değil ben ona gelinden çok kız evlat olmaya çalıştım
(16 puan) tarafından
Sen en iyisini yapmışsın Allah a havale et Allah aranızı bozdurma sin inşallah
(1,023 puan) tarafından
Aminnn tabiki öyle yaptım sadece eskisi kadar destek olmuyorum ama sonuçta oda bir anne ve evlat kolay büyümüyo
0 oy
(190 puan) tarafından
Çok şükür mutluyuz.5 görümce 1elti.kaynana.var ama kim niye huzurumuzu bozmak istesinki herkes işinde gücünde..
(16 puan) tarafından
Allah daha iyi etsin inşallah Allah aranızı bozdurma sin inşallah
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ne saman mutluyuz desem bosamcak raddeye geliyiruz :D 

Hic mitlu degiliz diyim bari adffggg
(16 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah üzüldüm adına
0 oy
(4,901 puan) tarafından

Cok sukur mutlu ve huzurlu bı yuvam var masallah kaynanamda bizimle yasadıgı halde gayet iyiyiz :)

(16 puan) tarafından
Allah daha iyi etsin inşallah bende kaynanam la oturuyorum arada bir ufak tefek şeyler oluyor ama iyiyiz
(4,901 puan) tarafından
Bız astık cnm kimse kimseyi kıracak seyler yapmıyor, kaynanam benmle oglundan daha ıyı anlasıyr:))
0 oy
tarafından
Alttan alıyordum ama artık almıyorum ha bide küsünce hemen gidip ben barışıyordum şimdi hiç uğraşmıyorum en sonki kavgada 4 gün küs kalfık eşim kendi konuştu böyle daha iyiymiş :) 
0 oy
(726 puan) tarafından

:)))))))  hdhd

0 oy
tarafından
Elhamdullilah  :) ila ki sornlar surtusmeler oluyor arada ama genel olarak masallah diyelim iyiyiz :)
0 oy
tarafından
Şükür yok öyle bişey sezersem uzaklasirim
0 oy
tarafından
Kaynanam olacak kadının ***** saçma fikirleri olmasa herseyimiz yerinde olacak da işte *** böceğinin bile doğaya nasıl faydası varsa bu kaynananın da elbet doğaya faydası vardır zira kadın ne dese hep tersi cikiyo geri kalan da da herifle iyiyiz ya şükür azcik dovusmeli azcik küsmeli böyle yuvarlanıp gidiyoruz 
0 oy
(1,232 puan) tarafından

Bugun sinirli değilim cok iyi sinirli anımda olsaydım cok kütü olurdu ortalarda seyrediyoruz baklm be bugunumuzede şükür <3

0 oy
tarafından
Olsa bile eşim izin vermiyor kavga bile edemiyor benimle çok şükür bin şükür.hHuzurumuzu bozanın huzuru bozulur sorun yok :) 

Eşim alır hep alttan konu ne olursa olsun 
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Valla gittikçe kötüye gidiyor, Allah sonumuzu hayır etsin :unsure:

0 oy
tarafından
Bir mutlu bir mutsuz yuvarlanıp gidiyoruz .. mutsuzduk eşimin yaptıklarından dolayı şimdilik değişti bakalım bir ilgisizligi ve vurdumduymazlıgi var bekar hayatı yaşıyorum resmen kendimi evli gibi hissedemedim evlendigim evleneli ... İmtihan bu dünya beterin beteri var çok şükür halimize etrafımdaki kocalara bakiyorumda anam en iyisi benimki diyorum :-D
0 oy
(139 puan) tarafından
Canım ben çok mutluyum ama eşim olmazsa adam huzur bozan gibi geziyor ortada.d
0 oy
(2,952 puan) tarafından
Cekemeyende vardır gözü olanda elbet ama umrundami? Allah'a sığınır dua eder hayatıma bakarım. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 248 göst.
0 oy
17 cevap 361 göst.
13 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 431 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sakineer (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 575 göst.
31 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,051 puan) tarafından soruldu