0 oy
1,115 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından
Kızlar merdiven silen abla merdivenin pis suyunu evin içine tuvalete dökmemi istiyor bende dökmüyorum diye kavga etti eşimle ben su istediği zaman veriyorum ama pis suyu dökmüyorum sizde de öyle mi 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı olayı ben de yaşadım. Asla dökmem . Sırf bu konudan tartışma çıktı. Ben geri adım atmadim. Apartmanin bütün pisliği niye benim klozetime gelsin ki ? En hijyenik olması gereken yerlerden biri. Apartman dışına döksunler.
(299 puan) tarafından
Gelde anlat ben küçük çocukla bide hamile halimle zor temizliyorum evimi bide tekrar o pisliği temizlemek zorunda kalıyorum dökmüyorum diyincede kızıyor bide beni başta saf buldu döktürdü şimdi dökmüyorum diye demediğini bırakmadı en son eşim çıktı kızdı
tarafından
İyi yapmışsınız boşver. Bende de tartışma çıkmıştı. Kadın arsız biriydi ben muhatap olmadım sonra zaten apartmanda başka biriyle kavga edince daha çıkartıldı. Su an temizlik firması ile anlaşıldı. Onlar geliyor. Ne su isteme zahmeti ne kirli su dökme muhabbeti. Kafamız rahat.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 234 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 724 göst.
26 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,020 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Caglakaratekinn (5,305 puan) tarafından soruldu

409,823 soru

12,321,455 cevap

38,967 kullanıcı

Kategoriler

...