+1 oy
932 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Normal de sabah 9 daydı ama bizden önce acil hasta olunca onu aldılar daha 5 dakika önce aldılar ameliyata lütfen dualarınızı esirgemeyin küçük bebeğimdenn gece 2den bu saatte kadar emzirmedim öyle ameliyat kapısına götürdüm kucağımda 

28 Cevaplar

0 oy
(5,570 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bu ameliyat ona şifa olacak
tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(742 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
tarafından
Saol canımm
0 oy
(4,461 puan) tarafından
Rabbim sag salim.yavruna kavuşmayı nasip etsin canım  . Sifa olsun insallah bebegine..  6 aylikken yasadim bende aynı  duyguyu şuan  gozlerim dolu dolu yazıyorum.. kucagindan alıp  goturmeleri cok zor geliyor insana. Daha 2 ay bile olmadi büyük  oglum da ayni sekilde kucagimdan aldilar götürdüler ... Anne olmak cok zor rabbim yavrularimizi korusun onlara saglik versin
tarafından
Kendi ellerimle ameliyat kapısına kadar götürdüm ordan aldılar benden ama öyle masum bakıyordu ki bana
(4,461 puan) tarafından
Cok zor canm
0 oy
(8,562 puan) tarafından
Rabbim şifalandırsın inşallah bütün melekleri korusun Rabbim.
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(16,433 puan) tarafından
Allah sağlıkla çıkmayı nasip etsin kuzum haber et bize
tarafından
Çok saol canım ederim inşallah
0 oy
(6,113 puan) tarafından
Ay askim benim saglicakla cikar insallah ne yaptiniz bir haber varmi
tarafından
5 dakika önce doktoru geldi ameliyat güzel geçti dedi şimdi odaya gelmesini bekliyoruzzz çok şükür
(6,113 puan) tarafından
Oh cok sukur hadi bakalim cok gecmis olsun
0 oy
(1,058 puan) tarafından

Oy kıyamam ya ne kadar zor Rabbim şifa versin canını acikmasin Rabbim:'( kıyamam 

Rabbim şifa versin 

0 oy
tarafından
Oyyy kuzum benim Rabbım kuzucuğun en büyük destekçisi yardımcısı olsun inşallah bol bol acil şifalar versin çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 637 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Heidi nin koylusu (5,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
1 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
25 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 807 göst.
1 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (272 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,462 soru

24,656,457 cevap

366,570 kullanıcı

...